Lørenskog Bussterminal: Ruter, Rutetider og All Informasjon du Trenger – Alt du trenger å vite

Lørenskog Bussterminal er en viktig transportknutepunkt i Lørenskog kommune. Bussterminalen er betjent av Ruter, som er det offentlige kollektivtrafikkselskapet i Oslo og Akershus. Ruter har ansvaret for å planlegge, drifte og utvikle kollektivtrafikken i regionen, og Lørenskog Bussterminal er en viktig del av dette.

For de som bruker kollektivtransporten i Lørenskog, er det viktig å ha tilgang til oppdaterte rutetider og annen informasjon om bussterminalen. Ruter tilbyr en rekke tjenester som gjør det enkelt å planlegge reiser og finne informasjon om bussruter og andre transporttjenester. På nettsidene til Ruter kan man blant annet finne rutetabeller og linjekart for T-bane, trikk, buss og båt.

For å gjøre det enda enklere å finne informasjon om Lørenskog Bussterminal og andre transporttjenester i området, tilbyr Ruter også en egen reiseplanlegger. Med denne tjenesten kan man enkelt finne den beste reiseruten fra ett sted til et annet, og man kan også sjekke sanntidsinformasjon om forsinkelser og andre avvik. På denne måten kan man planlegge reisen på en effektiv og problemfri måte.

Beliggenhet og Åpningstider

Lørenskog Bussterminal ligger i hjertet av Lørenskog sentrum, og er et viktig knutepunkt for kollektivtransporten i området. Det er enkelt å finne frem til bussterminalen, enten man kommer med buss, tog eller bil. For de som kommer med bil, er det gode parkeringsmuligheter i nærheten av bussterminalen.

Åpningstidene for Lørenskog Bussterminal varierer avhengig av sesong og helligdager. Vanligvis er bussterminalen åpen fra tidlig morgen til sent på kveld, og det er alltid noen tilgjengelig for å hjelpe deg med spørsmål og veiledning.

I tillegg til å være et viktig knutepunkt for kollektivtransport, har Lørenskog Bussterminal også et bredt utvalg av butikker, restauranter og andre tjenester som gjør det til et populært sted å besøke. Enten man er på jakt etter mat, shopping eller underholdning, vil man finne det man trenger på bussterminalen.

For mer informasjon om beliggenhet og åpningstider for Lørenskog Bussterminal, kan man besøke Ruters nettsider eller kontakte kundeservice direkte.

Ruter og Rutetider

For å komme seg til og fra Lørenskog Bussterminal er det flere transportalternativer å velge mellom. Ruter er det lokale kollektivtransport-selskapet, og de tilbyr busser og tog som går til og fra bussterminalen. Her er litt informasjon om rutetider og bussruter.

Bussruter

Ruter har flere bussruter som går til og fra Lørenskog Bussterminal. Her er noen av de viktigste bussrutene:

  • 67: Går mellom Lørenskog Sentrum og Økern T-banestasjon.
  • 385: Går mellom Rotnes og Lørenskog Sentrum via Skårer.

Togtider

Lørenskog Bussterminal ligger i nærheten av Lørenskog stasjon, som betjenes av tog på Gjøvikbanen. Her er noen av de viktigste togstasjonene og tidene:

TogstasjonTid
Lillestrøm10:05
Oslo S10:22
Gjøvik12:05

Det er viktig å merke seg at rutetidene kan endre seg, så det er alltid lurt å sjekke Ruters nettsider eller reiseplanleggeren for oppdatert informasjon.

Tjenester og Fasiliteter

Lørenskog Bussterminal er en travel og populær transportknutepunkt som tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for reisende. Her er noen av de mest populære tjenestene:

Toaletter

Bussterminalen har flere toaletter tilgjengelig for publikum. Toalettene er rene og godt vedlikeholdt, og det er gratis å bruke dem.

Kafeer og Restauranter

For de som ønsker å kjøpe mat eller drikke, finnes det flere kafeer og restauranter i nærheten av bussterminalen. Her kan man kjøpe alt fra en rask kaffe til et fullverdig måltid.

Butikker og Kiosker

Det finnes også flere butikker og kiosker i nærheten av bussterminalen. Her kan man kjøpe alt fra aviser og blader til snacks og drikke.

Parkering

For de som kommer med bil, finnes det parkeringsplasser i nærheten av bussterminalen. Det er både korttids- og langtidsparkering tilgjengelig.

Busstasjon

Lørenskog Bussterminal, også kjent som Lørenskog stasjon, er en av de viktigste transportknutepunktene i Lørenskog kommune. Bussterminalen ligger i nærheten av Lørenskog sentrum og er et viktig stoppested for både lokal og regional kollektivtransport.

Bussterminalen har flere plattformer og busser som går til forskjellige destinasjoner i og rundt Lørenskog. Det finnes også en rekke fasiliteter på stedet, inkludert en kiosk, toaletter og en informasjonstavle som gir oppdatert informasjon om rutetider og avganger.

For å finne ut hvilken plattform du trenger å gå til, kan du sjekke rutetabellene og linjekartene som er tilgjengelige på Ruter sin nettside. Du kan også bruke Ruters reiseplanlegger for å finne den enkleste reiseveien til din destinasjon.

Det er viktig å merke seg at noen busser kan ha begrensede plasser, spesielt i rushtiden. Det anbefales derfor å komme tidlig til bussterminalen for å sikre deg en plass på bussen.

For å kjøpe billetter kan du bruke Ruter sin mobilapp, RuterBillett, eller kjøpe billetter på billettautomatene som finnes på bussterminalen. Det er også mulig å kjøpe billetter om bord på bussen, men da vil prisen være høyere.

Praktisk Informasjon

Kontaktinformasjon

For spørsmål eller informasjon om rutetider og billetter, kan du kontakte Ruters kundeservice på telefon 177 eller besøke deres nettside på ruter.no. Du kan også kontakte Lørenskog Bussterminal direkte på telefon 67 98 09 00 eller besøke deres nettside på lorenskogbussterminal.no.

Barnevennlighet

Lørenskog Bussterminal er et barnevennlig sted med tilrettelagte fasiliteter for barnefamilier. Det er lekeområder for barn og familier kan benytte seg av tilpassede sitteplasser og toaletter. Det er også en egen barnevognparkering tilgjengelig.

Tilgjengelighet for funksjonshemmede

Lørenskog Bussterminal er tilgjengelig for personer med funksjonsnedsettelser. Det er tilrettelagt for rullestolbrukere med ramper og heiser til plattformene. Det er også tilpassede toaletter og sitteplasser. Det er tilgjengelig assistanse for personer med nedsatt syn eller hørsel.

Dersom du har spesielle behov eller ønsker assistanse, kan du kontakte Ruters kundeservice på telefon 177 eller Lørenskog Bussterminal direkte på telefon 67 98 09 00 for å avtale hjelp på forhånd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *