Logg Inn Fiks Fotball: Slik får du tilgang til din konto og administrerer ditt fotballag

Logg inn Fiks Fotball er en online plattform som brukes til å administrere og gjennomføre all fotballaktivitet i Norges Fotballforbund (NFF). Plattformen er utviklet for å registrere alle fotballkamper, baner, spillere, dommere, kamprapporter og klubb- og lagroller i NFF-regi. Logg inn Fiks Fotball er et verktøy som brukes av forbund, krets og klubb i fellesskap for å samle inn og administrere data.

For å logge inn på Fiks Fotball, må du ha et brukernavn og passord. Du kan få tilgang til denne plattformen ved å gå til nettsiden fiks.fotball.no. Du kan bruke lenken like nedenfor for å gå direkte til påloggingssiden på den blå knappen. Når du har logget inn, kan du utføre en rekke oppgaver, inkludert kamprapportering, digital dommerregning og oppdatering av personopplysninger.

Logg inn Fiks Fotball er et nyttig verktøy for fotballklubber og -organisasjoner i Norge. Plattformen gir en enkel og effektiv måte å administrere fotballaktiviteter på, og sikrer at all informasjon er samlet på ett sted. Ved å bruke Logg inn Fiks Fotball kan du spare tid og ressurser, og få bedre kontroll over fotballaktivitetene dine.

Hva er Fiks Fotball?

Fotballens informasjon- og kommunikasjonssystem (FIKS) er et verktøy som benyttes til å administrere og gjennomføre all fotballaktivitet i Norges Fotballforbund (NFF) sitt regi. Det betyr at alle fotballkamper, baner, spillere, dommere, kamprapporter og klubb- og lagroller er registrert i FIKS. Innhenting og administrasjon av data gjøres av forbund, krets og klubb i fellesskap.

FIKS er utviklet for å forenkle og effektivisere administrasjonen av fotballaktiviteter i Norge. Verktøyet gir enkel tilgang til all informasjon om fotballaktiviteter, og gjør det enklere å planlegge, koordinere og gjennomføre fotballkamper og andre arrangementer.

Med FIKS kan fotballklubber og -lag registrere spillere, administrere kamper, rapportere resultater og holde oversikt over økonomien i klubben. Verktøyet gir også mulighet for å kommunisere med andre klubber og lag, samt tilgang til informasjon om ulike turneringer og arrangementer i regi av NFF.

Hvordan logge inn på Fiks Fotball?

Hvis du ønsker å logge inn på Fiks Fotball, kan du følge disse enkle trinnene:

Trinn 1: Åpne Fiks Fotball-siden

Gå til nettstedet https://fiks.fotball.no/ i nettleseren din.

Trinn 2: Klikk på ‘Logg inn’ knappen

På forsiden av nettstedet, klikk på ‘Logg inn’ knappen øverst til høyre på skjermen.

Trinn 3: Skriv inn brukernavn og passord

Fyll ut feltene for brukernavn og passord med de riktige opplysningene. Hvis du har glemt passordet ditt, kan du klikke på ‘Glemt passord’ lenken og følge instruksjonene for å tilbakestille passordet.

Trinn 4: Klikk på ‘Logg inn’ knappen

Når du har fylt ut brukernavn og passord, klikk på ‘Logg inn’ knappen for å logge inn på Fiks Fotball.

Det er viktig å merke seg at du må ha en gyldig brukerkonto for å kunne logge inn på Fiks Fotball. Hvis du ikke har en konto, kan du kontakte fotballstyret i klubben din for å få opprettet en.

Vanlige problemer med innlogging

Glemt passord

Dersom du har glemt passordet ditt, kan du enkelt tilbakestille det ved å klikke på “Glemt passord” på innloggingssiden. Du vil da bli bedt om å oppgi e-postadressen din, og du vil motta en e-post med instruksjoner om hvordan du kan tilbakestille passordet ditt.

Feil brukernavn eller passord

Dersom du får en feilmelding om feil brukernavn eller passord, bør du dobbeltsjekke at du har skrevet inn riktig informasjon. Pass på at du ikke har tastet feil eller glemt bokstaver eller tall. Dersom du fortsatt ikke får logget inn, kan du prøve å tilbakestille passordet ditt ved å følge instruksjonene for “Glemt passord” som er beskrevet over.

Ingen tilgang til kontoen

Dersom du ikke har tilgang til kontoen din, kan det skyldes at du ikke har blitt registrert som bruker av FIKS ennå. Dersom du mener at du burde ha tilgang til kontoen, bør du kontakte administratoren i klubben eller kretsen din for å be om hjelp med å opprette en brukerkonto. Dersom du allerede har en konto, men fortsatt ikke får tilgang, bør du kontakte FIKS-support for å få hjelp.

Endre person-, klubb- og laginformasjon

Hva gjør jeg hvis min eller lagets eller klubbens kontaktinformasjon er feil? Eller hvis personinformasjon ikke er tilgjengelig?

Mange opplever at deres egen eller lagets eller klubbens kontaktinformasjon er feil. Det er klubbens ansvar å vedlikeholde dette. Hvis personer knyttet til klubben/laget har oppgitt feil e-postadresse eller telefonnummer, må klubben kontaktes. Det samme gjelder hvis et lag har oppgitt feil personer som for eksempel trener eller kontaktperson.

Hvem i klubben kan endre dette? Alle klubber har en eller flere personer som er oppgitt som “Klubbadmin”. Det er disse personene som håndterer og korrigerer dette. Har du tilgang til FIKS selv, kan du endre din egen informasjon. Kun personer med rollen “Klubbadmin” kan endre andres informasjon.

Hvordan finner jeg ut hvem i min klubb som er “Klubbadmin”? Søk opp klubben din på fotball.no. På klubbens side velger du fanen “Personer” og velger så “FIKS-brukere”. Der vil du se hvem som er “Klubbadmin” og kontaktinformasjonen til vedkommende.

Hvorfor står det noen ganger “Personinfo ikke tilgjengelig” på en lagoppstilling? Personer under 13 år blir ikke eksponert på våre nettsider. Den dagen de fyller 13 år, vil de bli synlige, inkludert kampstatistikken deres. Noen få personer over 13 år vil også ha samme status. Av ulike årsaker skal enkelte ikke bli eksponert.

Ofte stilte spørsmål

Hva er FIKS?

FIKS er en nettbasert plattform for fotballklubber, ledere, dommere og organisasjoner i Norge, designet for å forenkle administrasjon og organisering av fotballrelaterte aktiviteter.

Hvilke tjenester tilbyr FIKS?

FIKS tilbyr en rekke tjenester, inkludert støtte, manualer og veiledning om hvordan du bruker plattformen effektivt. Den tilbyr også funksjoner for direkte kamprapportering og digital dommerfakturering.

Hvem kan bruke FIKS?

FIKS kan brukes av fotballklubber, ledere, dommere og organisasjoner i Norge. Plattformen skal bidra til å effektivisere fotballrelaterte aktiviteter og gjøre det enklere å administrere disse aktivitetene for både enkeltpersoner og organisasjoner.

Hvordan får jeg tilgang til FIKS?

Klubber kan opprette FIKS-brukere for sine medlemmer. Hvis du trenger ytterligere rettigheter i FIKS, kan du kontakte den lokale organisasjonen for ytterligere hjelp. For å logge inn i FIKS, gå til påloggingssiden for FIKS.

Hvordan får jeg støtte for FIKS?

Hvis du har spørsmål om FIKS eller fotball.no, kan du kontakte support via nettskjemaet på FIKS sine nettsider. Supportteamet vil hjelpe deg med å svare på dine spørsmål og gi deg hjelp til å bruke plattformen.

Hvordan registrerer jeg klubben min i FIKS?

For å registrere klubben din i FIKS må du kontakte ditt lokale fotballforbund og gi dem informasjonen om klubben din. De vil deretter opprette en FIKS-konto for klubben din og gi deg tilgang til systemet.

Hva gjør jeg hvis jeg har glemt påloggingsinformasjonen til FIKS?

Hvis du har glemt FIKS-påloggingsinformasjonen din, kan du klikke på lenken “Glemt passord” på påloggingssiden og følge instruksjonene for å tilbakestille passordet ditt. Hvis du fortsatt har problemer, kan du kontakte FIKS support for ytterligere hjelp.

Kan jeg bruke FIKS til å registrere spillere for klubben min?

Ja, du kan bruke FIKS til å registrere spillere for klubben din. Systemet lar deg legge til og administrere klubbens spillerregistreringer, samt sende inn overganger og låneforespørsler.

Hva slags støtte er tilgjengelig for FIKS-brukere?

FIKS tilbyr flere typer støtte for sine brukere, inkludert nettbaserte manualer og videoveiledninger, et støtteskjema for å sende inn spørsmål eller problemer, og et dedikert støtteteam som kan nås via telefon eller e-post.

Hva er FIKS og hvordan er det knyttet til Norges Fotballforbund?

FIKS er en digital plattform som brukes av Norges Fotballforbund for registrering, planlegging og rapportering av fotballkamper. Den brukes av klubber, dommere og fotballkretser over hele Norge.

Kan jeg bruke FIKS til å rapportere resultater for vennskapskamper eller turneringer utenfor offisielle konkurranser?

Ja, FIKS kan brukes til å rapportere resultater for alle fotballkamper, inkludert vennskapskamper og turneringer. Det er imidlertid viktig å merke seg at FIKS først og fremst er utviklet for offisielle konkurranser, og det er ikke sikkert at funksjonene er nødvendige for vennskapskamper eller turneringer.

Er det et gebyr for bruk av FIKS for fotballklubber og -forbund?

Nei, det koster ikke noe å bruke FIKS for fotballklubber og -forbund i Norge. Det kan imidlertid påløpe ekstra avgifter eller gebyrer for tjenester som leveres av tredjepartsleverandører, for eksempel betalingsbehandling for dommere eller andre funksjonærer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *