Kidplan

Kidplan er en mobilapplikasjon som holder foreldre oppdatert på statusen til barna deres, denne appen etablerer direkte kommunikasjon mellom foreldre og barnehagen, på den måten vil de vite hva barna gjør og om de er på et trygt sted for vekst og læring , dette verktøyet har fungert i flere år nå, Kidplan har tre moduser, som er Foreldre, Barnehage og Støtte, hver med forskjellige egenskaper og drift, som gir større allsidighet pluss mer informasjon om barn.

Foreløpig er denne applikasjonen kun tilgjengelig for mobile enheter som telefoner eller nettbrett. For å laste den ned er det veldig enkelt å skrive navnet på Kidplan i applikasjonssenteret på mobilenheten din, siden denne applikasjonen er tilgjengelig for både Android og iPhone så bare skriv navnet og velg det første alternativet som vil være tilgjengelig og last ned, Kidplan er en veldig lett app, slik at du kan ha den på alle typer enheter.

Karakteristisk

Deretter vil vi vise deg noen funksjoner som Kidplan har, tatt i betraktning at denne applikasjonen har flere funksjoner som gjør den til den beste appen for det den gjør og den som foretrekkes av alle foreldre for sin sikkerhet og effektivitet, funksjonene er følgende:

 • Samtykke

Dette alternativet lar barnehagen sende samtykkeskjemaer til hver forelder digitalt. Foreldrene vil i disse tilfellene kunne ta stilling til om de skal godta skjemaene eller ikke.Ved avslag må de møte i barnehagen for å kunne diskutere det ved behov.

 • Liste over foreldre

Med foreldrelisten får du kontaktinformasjon til de andre foreldrene i gruppen din. Dette gjør bursdagsplanlegging og ettermiddagsbesøk mye enklere for barnehagen å planlegge i samarbeid med foreldrene.

 • Kalender

I denne seksjonen kan barnehagen plassere alle aktivitetene som skal gjøres i løpet av den påfølgende uken, dette vil gi foreldrene mulighet til å planlegge og kunne vite om de skal ta med barna eller ikke, fordi de også kan plasseres på nevnte kalender hvis på en dag vil det ikke være arbeid, slik at foreldrene på denne måten kan bestemme hvor de skal forlate barna sine.

PBL Mentor

Deretter skal vi snakke litt om denne nettsiden, hvis funksjon er å hjelpe de som har ansvaret for barnehagen til å kunne holde bedre kontroll på kidplan-søknaden og dermed kunne gi foreldrene mer fullstendig og oversiktlig informasjon. på denne måten kan foreldre være mye roligere om situasjonen som oppstår når de lar barna sine være i barnehagen, siden mange foreldre på grunn av uvitenhet om bruken av denne typen applikasjoner, ved mange anledninger kan bli mistillit til arbeidet og troverdigheten til både søknaden og barnehagen.

Mange barnehager i Norge har redusert antall barn de har omsorg for siden de ikke har den nødvendige kunnskapen til å håndtere denne typen søknader, og med årene og teknologisk innovasjon har mange foreldre føler seg tryggere å ta barna til steder der de med hjelp av denne typen applikasjoner kan de sende sanntidsinformasjon om hva barna deres gjør når som helst innenfor rommet, på samme måte for å kunne holde styr på barna generelt og hvis noen mangler, for å tegne foreldres oppmerksomhet til det.

Kjennetegn

Nå skal vi nevne hovedfunksjonene til denne flotte applikasjonen og denne hjelpen for appen, siden det i mange tilfeller er veldig nyttig å ha en plattform for hånden som kan veilede deg hvis du når som helst går deg vill, den kan hjelpe deg tilby støtte under gjennomføringen og dermed kunne ha mye mer erfaring og ikke gjøre feil i fremtiden. Hovedkarakteristikkene er følgende:

 • Samtykke
 • Barnemappe
 • Tellelister på móvil
 • Hovedside

Fordeler med kidplan

Nå skal vi snakke litt med deg om fordelene som kidplan gir for omsorgspersoner, og hvorfor denne applikasjonen er appen par excellence i Norge og hvorfor den har vokst blant de beste barnepassapplikasjonene.

 • Enkel og god dialog. Denne applikasjonen lar omsorgspersoner legge ut informasjon og oppdatere informasjon om dagen i barnehagen raskt, nesten øyeblikkelig, disse oppdateringene kan sees umiddelbart av foreldre i applikasjonen, både daglige rapporter og rapporter kan publiseres på tavlen. ukentlige rapporter, alle typer informasjon som foreldre trenger å vite eller ønsker å dele.
 • Mobil. Ved hjelp av mobilen din kan du legge ut hva som skjer i sanntid, i stedet for å måtte vente til dagen slutter og huske at viktig informasjon, ved hjelp av mobilapplikasjonen kan du spare mye tid mellom publisering og på denne måten oppdateres informasjonen, og på slutten av dagen er det bare å ha den daglige samtalen med foreldrene for å gi dagens rapport.
 • Beskrivelse. Innenfor applikasjonen kan du publisere ukeplaner, bilder og meldinger, der foreldre kan se all informasjon på ett sted og på en fullstendig måte.
 • Få hjelp når du trenger det. Hos PBL Mentor Kidplan kan du få fullstendig og rask opplæring i hvordan søknaden fungerer, samt få hjelp underveis, slik at dersom du på noe tidspunkt gjør en feil eller ikke vet hvordan du skal gjennomføre en bestemt prosess, kan vite hvordan du løser det og dra nytte av 100 % av mulighetene til både Kidplan-applikasjonen og PBL Mentor Kidplan.
 • Se hvert barn individuelt. Du kan overvåke oppmøte, henting, søvn, måltider, bleieskift og baderomsbesøk. Du registrerer den direkte på mobil eller nettbrett. Å ta individuell kontroll over hvert barn er til stor hjelp for å kunne finne ut om noen barn har problemer eller er i perfekt stand, alt takket være denne fantastiske appen, siden når du jobber med en så stor gruppe barn i en slik Tradisjonell kan savne disse små detaljene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *