Inatur

Inatur er en nettplattform hvor du kan skaffe deg lisenser til å fiske eller jakte, enten det er småvilt eller storvilt, det er også mulighet for å leie nærliggende hus eller hytter for å kunne utføre denne type aktivitet mye raskere og enklere. , Inatur er en av de mest brukte plattformene i hele Norge for denne typen aktivitet, dette er på grunn av dens sikkerhet og årelange å hjelpe folk med lisenser og å skaffe hytter å bo i mens de er på jaktdager og På den måten kan du utnytte tiden så mye som mulig.

I Inatur finner du gode tilbud på hytter som du kan finne i rom utenfor sivilisasjonen med store rom for å kunne drive friluftsliv og igjen kunne jakte eller også fiske, siden aktiviteten vil være avhengig av lisensene som har blitt anskaffet for det. Mange bruker disse plassene og hyttene til å feriere eller ta seg tid bort fra vanlige steder og byen, du kan også dra nytte av øyeblikket og gå turer for å se alle omgivelsene for å skape store øyeblikk som ikke kan gjentas.

Fiskekort

En av fordelene med denne plattformen er muligheten for å kunne skaffe fiskekort på nett, før du kan skaffe deg lisens på nett på en ekstremt enkel og rask måte, bør du vite at disse typer lisenser kommer i to forskjellige typer, som er Innlandsfiske og laksefiske skiller seg både på plassene hvor de kan fiskes og i størrelsen på fisken, siden det er kjent at laks kan bli mye større og tyngre enn andre typer fisk som De kan finnes i elver. Prisene på disse lisensene er som følger:

Prisene på disse lisensene kan variere mye, siden det er lisenser fra 28,84 norske kroner til 432,67 norske kroner, dette vil avhenge av hvilke områder den respektive jakten skal utføres i og hvor mye som går til fiske.

For laks varierer prisene fra 72,11 kroner til 1 544,64 kroner. Så det er veldig viktig å vite hvilken type fisk du skal fiske, for hvis du ikke har riktig lisens kan du få et juridisk problem.

hytteutleie

Denne seksjonen er dedikert både for folk som ønsker å leie hytte og for eierne av hyttene, siden Inatur tilbyr en seksjon for å hjelpe deg med å leie hytte eller tilby din hytte slik at noen andre kan leie den på en helt trygg måte, denne Det er gjort for å beskytte både kjøper og selger, siden disse prosessene foreløpig er svært usikre, så plattformer som Inatur brukes for å fremskynde prosessen slik at de kan gjennomføre utleien raskt og at alt er i orden for å unngå svindel. eller informasjonstyveri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *