Hyttebord: Perfekt for små hytter og koselige middager

Hyttebord er en viktig del av hyttelivet og er en essensiell del av hytteinnredningen. Hyttebord kan brukes til å spise måltider, spille spill eller bare slappe av med en god bok. Det finnes mange forskjellige typer hyttebord som passer til ulike stiler og størrelser på hytter.

Enten du har en tradisjonell hytte eller en moderne hytte, er det en hyttebord som passer til deg. Noen hyttebord er laget av tre og har en rustikk følelse, mens andre er laget av metall og har en mer moderne følelse. Det er også hyttebord som kan foldes sammen for å spare plass, noe som er spesielt nyttig hvis du har begrenset med plass på hytta.

Hyttebord kan være en investering, men det er en investering som vil vare i mange år. Et godt hyttebord vil tåle mye bruk og vil være et sentralt element i hytteopplevelsen din. Uansett hva slags hyttebord du velger, vil det være en flott tillegg til hytta og vil hjelpe deg med å skape minner som vil vare livet ut.

Hva er et Hyttebord?

Et hyttebord er et spisebord som er spesielt designet for å passe inn i hyttemiljøet. Disse bordene er vanligvis laget av treverk og har en rustikk stil som passer godt inn i hytteomgivelsene. Hyttebord kommer i ulike størrelser og former, og kan være runde, ovale, firkantede eller rektangulære.

Disse bordene er vanligvis laget av solide materialer som kan tåle mye slitasje og brukes til å servere mat og drikke på. Hyttebordene er også designet for å være funksjonelle og praktiske, og kan ha flere funksjoner som for eksempel uttrekkbare deler for å gi mer plass til gjester.

Det er viktig å velge et hyttebord som passer til størrelsen på hytta og antall personer som vil bruke bordet. Hyttebordene kommer i ulike størrelser, og det er viktig å velge et bord som passer til størrelsen på rommet og antall gjester som vil bruke bordet.

Hyttebord i Praksis

Typer Hyttebord

Hyttebord er et viktig møbelstykke på hytta, og det finnes mange forskjellige typer hyttebord å velge mellom. Noen av de vanligste typene inkluderer:

 • Rundt hyttebord
 • Rektangulært hyttebord
 • Kvadratisk hyttebord
 • Utbrettbart hyttebord

Materialer

Hyttebord kan lages av mange forskjellige materialer, avhengig av stil og budsjett. Noen av de vanligste materialene inkluderer:

 • Tre (furu, eik, bjørk, osv.)
 • Glass
 • Metal (stål, aluminium, jern, osv.)
 • Plast

Størrelser og Formater

Hyttebord kommer i mange forskjellige størrelser og formater, og det er viktig å velge et bord som passer til størrelsen på hytta og antall personer som skal bruke bordet. Noen av de vanligste størrelsene og formatene inkluderer:

Størrelse/FormatAntall personer
Rundt (diameter 80-100 cm)4-6
Rektangulært (120-150 cm x 80-100 cm)6-8
Kvadratisk (80-100 cm x 80-100 cm)4-6
Utbrettbart (120-150 cm x 80-100 cm)6-10

Tips for Vedlikehold

Hyttebordet ditt kan vare i mange år hvis du tar godt vare på det. Her er noen tips for å holde hyttebordet ditt i god stand:

 • Rengjør bordet regelmessig med en fuktig klut og mild såpe. Unngå bruk av sterke kjemikalier, som kan skade overflaten.
 • Unngå å sette varme gryter og panner direkte på bordet, da dette kan forårsake skade på overflaten.
 • Hvis bordet blir vått, tørk det umiddelbart med en tørr klut. Unngå å la vann stå på bordet over lengre tid, da dette kan føre til flekker eller deformasjoner.
 • Hvis bordet er laget av tre, kan det være lurt å påføre et lag med treolje eller annen beskyttelse for å forhindre at det tørker ut eller sprekker opp over tid.
 • Hvis bordet er laget av metall, kan det være lurt å påføre et lag med rustbeskyttelse for å forhindre rustdannelse.
 • Hvis bordet er laget av glass, bør du være forsiktig når du flytter det for å unngå å skade glasset. Unngå også å sette tunge gjenstander på bordet, da dette kan føre til at glasset sprekker.

Ved å følge disse enkle tipsene kan du sørge for at hyttebordet ditt holder seg i god stand i mange år fremover.

Hvor kan man Kjøpe Hyttebord?

Hyttebord er en flott tillegg til ethvert hytteområde. Enten du ønsker å ha et sted å spise ute eller bare slappe av med en kopp kaffe, kan et hyttebord være en flott investering. Men hvor kan du kjøpe et hyttebord?

Du kan finne hyttebord til salgs på en rekke forskjellige steder, både online og i fysiske butikker. Her er noen av de beste stedene å se etter et hyttebord:

 • Fjellmobler.no – Fjellmobler.no er en nettbutikk som spesialiserer seg på hyttemøbler. De har et bredt utvalg av hyttebord i alle størrelser og stiler.
 • JYSK – JYSK er en stor kjede med butikker over hele landet. De har et bredt utvalg av hagebord, inkludert hyttebord.
 • Europris – Europris er en annen stor kjede med butikker over hele landet. De har et utvalg av rimelige hyttebord og andre utemøbler.

Det er også verdt å sjekke ut lokale møbelbutikker og byggevarehus for å se om de har hyttebord til salgs. Noen ganger kan du finne unike eller håndlagde hyttebord på disse stedene.

Uansett hvor du velger å kjøpe et hyttebord, sørg for å sjekke kvaliteten på produktet før du kjøper det. Sjekk også leveringsalternativene og eventuelle garantier eller returpolicyer som tilbys. Med litt forskning og planlegging kan du finne det perfekte hyttebordet for ditt uteområde.

Konklusjon

Et hyttebord kan være en flott tillegg til ethvert hjem. Det er både funksjonelt og estetisk tiltalende, og kan brukes som en spiseplass eller arbeidsområde. Med en rekke forskjellige stiler og størrelser tilgjengelig, er det enkelt å finne et hyttebord som passer til dine behov og preferanser.

Timbla AS tilbyr et bredt utvalg av håndlagde hyttebord i ulike størrelser og stiler. Deres Vallhal, Fjordbord, Høvding, og Arn spisebord er alle flotte alternativer for de som ønsker et solid og vakkert bord til hjemmet sitt. Montering og levering er tilgjengelig, og selskapet er opptatt av å levere høy kvalitet og god service.

Uansett om du bor i en hytte, leilighet eller hus, kan et hyttebord være en flott tillegg til hjemmet ditt. Det kan gi deg en funksjonell og estetisk tiltalende spiseplass, arbeidsområde eller et sted å samle familie og venner. Med det store utvalget av hyttebord som er tilgjengelig, kan du finne et som passer perfekt til dine behov og stil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *