Hurtigbåt Stokkvågen Træna: Timer og priser | All informasjon – Alt du trenger å vite

Hurtigbåt Stokkvågen Trænaer en hurtigbåt som forbinder Stokkvågen og Træna i Nordland fylke. Denne hurtigbåten er en del av det norske rutenettverket for sjøtransport og gir passasjerer en rask og effektiv måte å reise mellom disse to destinasjonene.

For de som ønsker å reise med Hurtigbåt Stokkvågen Træna, er det viktig å vite om timer og priser. Prisene varierer avhengig av alder og om man reiser enkelt eller tur/retur. Barn under 4 år reiser gratis, mens barn mellom 4-15 år og studenter får rabatterte priser. Voksne betaler full pris. Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager. Passasjerer kan enkelt finne ut av avgangstider og kjøpe billetter på nettsiden til Hurtigruten.

Hurtigbåt Stokkvågen Træna er en pålitelig og effektiv måte å reise mellom Stokkvågen og Træna. Med regelmessige avganger og konkurransedyktige priser, er denne hurtigbåten et populært valg blant reisende som ønsker å utforske Nordland fylke.

Hurtigbåt Stokkvågen Træna

Hurtigbåten mellom Stokkvågen og Træn er en populær transportløsning for både fastboende og turister som ønsker å reise mellom disse to destinasjonene. Her er all informasjon du trenger om ruteinformasjon, priser og billetter, og tilleggstjenester.

Ruteinformasjon

Hurtigbåten mellom Stokkvågen og Træn har faste avgangstider som varierer avhengig av ukedag og sesong. Det er viktig å sjekke den offisielle nettsiden for oppdatert informasjon om tidsplanen. Reisetiden mellom Stokkvågen og Træn er vanligvis rundt 1 time og 45 minutter.

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her (Rute 18-192 Træna – Stokkvågen)

Priser og billetter

Billettprisene for hurtigbåten mellom Stokkvågen og Træna varierer avhengig av alder og reisens lengde. Barn under 4 år reiser gratis, mens barn mellom 4-15 år og studenter får rabatterte priser. Voksne betaler full pris. Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager.

AlderEnkeltbillettTur/retur
Barn (0-3 år)GratisGratis
Barn (4-15 år)50 kr85 kr
Studenter100 kr170 kr
Voksne150 kr255 kr
Honnør75 kr130 kr

Tilleggstjenester

Hurtigbåten mellom Stokkvågen og Træna tilbyr også en rekke tilleggstjenester, inkludert mat og drikke om bord. Det er også mulig å ta med sykkel eller annet sportsutstyr mot et ekstra gebyr.

Det er viktig å merke seg at det kan være begrenset plass om bord på hurtigbåten, spesielt i høysesongen. Det anbefales derfor å kjøpe billetter på forhånd for å sikre seg plass.

Hurtigbåt Træna Stokkvågen

Hurtigbåt Træna Stokkvågen er en populær transporttjeneste som forbinder Træna med fastlandet. Her finner du all informasjon om tidsplaner og priser for denne tjenesten.

Tidsplaner

Hurtigbåten mellom Træna og Stokkvågen har faste tidsplaner som er tilgjengelige på den offisielle nettsiden til tjenesten. Det er viktig å merke seg at tidsplanen kan endres, så det er alltid lurt å sjekke den oppdaterte informasjonen før du planlegger reisen din.

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her (Rute 18-192 Træna – Stokkvågen)

Priser

Billettprisene for Hurtigbåt Træna Stokkvågen varierer avhengig av alder og reisens lengde. Barn under 4 år reiser gratis, mens barn mellom 4 og 16 år har redusert pris. Voksne betaler standard pris for enkeltbilletter, og det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager.

Her er en oversikt over billettprisene for Hurtigbåt Træna Stokkvågen:

AlderEnkeltbillettPeriodebillett (7 dager)Periodebillett (30 dager)Periodebillett (180 dager)
Barn under 4 årGratis
Barn 4-16 årRedusert pris300 kr1 100 kr4 000 kr
VoksneStandard pris670 kr2 500 kr9 000 kr

Det er også viktig å merke seg at det er tillatt å ta med seg en håndbagasje og en koffert eller bagasje som ikke overstiger 30 kilo i vekt og 200 liter i volum. Dersom du har behov for å ta med deg mer bagasje, må du kontakte selskapet på forhånd for å avtale dette.

Kontaktinformasjon

For ytterligere informasjon om Hurtigbåt Stokkvågen Træna, kan du kontakte selskapet på følgende måter:

Selskapet har også en kundeservice som kan hjelpe deg med spørsmål om rutetider, priser og billetter. Kundeservice kan nås på telefonnummeret +47 75 09 10 00 eller via e-post til post@torghatten-nord.no.

Hvis du ønsker å kjøpe billetter til Hurtigbåt Stokkvågen Træna, kan du gjøre det på nettsiden til Torghatten Nord eller ombord på båten. Det er også mulig å kjøpe billetter på billettautomater på utvalgte steder.

Hurtigbåt Stokkvågen Træna har også en Facebook-side der du kan finne oppdatert informasjon om rutetider, priser og andre nyheter. Besøk https://www.facebook.com/TorghattenNordAS/ for å følge siden og holde deg oppdatert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *