Hurtigbåt Ryfylke: Timer og priser | All informasjon du trenger

Hurtigbåt Ryfylke er en populær transporttjeneste som tilbyr turer mellom Stavanger og flere destinasjoner i Ryfylke-området. Hurtigbåtene er en rask og praktisk måte å reise på, og tilbyr en fantastisk utsikt over fjordene og kysten i området.

På Hurtigbåt Ryfylke sin offisielle nettside kan du finne all informasjon om tidsplaner, priser og reisealternativer. Du kan enkelt velge hvor du vil reise fra og til, og se de tilgjengelige avgangene på datoen du ønsker å reise. Det er også mulig å bestille billetter direkte på nettsiden, og du kan velge mellom ulike billettyper og prisklasser.

Hurtigbåt Ryfylke tilbyr en pålitelig og komfortabel transporttjeneste som er ideell for både turister og lokale innbyggere. Med hyppige avganger og konkurransedyktige priser er det enkelt å planlegge og gjennomføre reiser med Hurtigbåt Ryfylke. Besøk nettsiden deres i dag for å finne all informasjon du trenger for å planlegge din neste tur i Ryfylke-området.

Hurtigbåt Rutetider

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her. Mer informasjon om selskapet med denne hurtigbåten her.

Hurtigbåt Rutetider for Ryfylke

Hurtigbåtene som går til og fra Ryfylke har faste rutetider som gjelder hele året. Her er en oversikt over rutetidene:

RuteAvgangstid fra RyfylkeAnkomsttid i Stavanger
Ryfylke – Stavanger06:3007:40
Stavanger – Ryfylke16:0017:10

Det er viktig å merke seg at hurtigbåtene kun går på hverdager, og at det ikke er noen avganger i helgene.

Endringer i Rutetider

Det kan forekomme endringer i rutetidene for hurtigbåtene til og fra Ryfylke. Det er derfor viktig å sjekke den offisielle nettsiden for oppdatert informasjon.

Dersom det skulle være endringer i rutetidene, vil dette bli kommunisert til passasjerene via nettsiden og andre kommunikasjonskanaler.

Det er også viktig å merke seg at rutetidene kan endres på grunn av vær- og sjøforhold. I slike tilfeller vil passasjerene bli informert så tidlig som mulig, og alternativ transport vil bli tilbudt.

Priser og Billetter

Priser for Hurtigbåt Ryfylke

Hurtigbåt Ryfylke tilbyr ulike priser avhengig av reisemål og type billett. Her er en oversikt over prisene for de ulike destinasjonene:

DestinasjonPris
Ryfylkekr 120,-
Bergenkr 400,-
Stavangerkr 300,-

Billettinformasjon

Det er flere måter å kjøpe billetter på for Hurtigbåt Ryfylke. Du kan kjøpe billetter på nettet, på billettluken på bryggen eller på billettautomaten på bryggen. Det anbefales å kjøpe billetter på forhånd for å unngå kø og sikre deg plass.

Billettene er gyldige i 30 dager fra kjøpsdatoen. Det er ikke mulig å refundere billetter, men du kan endre reisedatoen din mot en avgift på kr 50,-.

Rabatter og Kampanjer

Hurtigbåt Ryfylke tilbyr rabatter for studenter og pensjonister. Du kan også dra nytte av spesielle kampanjer og tilbud som annonseres på deres nettside og sosiale medier.

For å få rabatt må du ha gyldig student- eller pensjonistbevis og vise det når du kjøper billett eller ombordstigning.

Reiseinformasjon

Bagasje Regler

På Hurtigbåt Ryfylke kan du ta med deg inntil to kolli bagasje gratis per person. Hver kolli kan veie maksimalt 25 kg og må ikke overstige størrelsen 80 x 50 x 35 cm. Hvis du har mer bagasje enn dette, kan du kjøpe ekstra plass på forhånd. Det er ikke tillatt å ta med farlig gods, våpen eller andre farlige gjenstander om bord.

Reise med Kjæledyr

Du kan ta med deg hunder og katter på Hurtigbåt Ryfylke, men det er viktig å merke seg at det er begrenset plass om bord. Kjæledyr må holdes i bur eller på et teppe på gulvet under hele reisen. Husk å ta med deg avfallsposer og rydde opp etter kjæledyret ditt. Det kan være restriksjoner på å ta med kjæledyr på enkelte avganger, så det er viktig å sjekke dette på forhånd.

Tilgjengelighet

Hurtigbåt Ryfylke er tilrettelagt for passasjerer med nedsatt funksjonsevne. Det er rullestolramper om bord, og mannskapet vil være behjelpelig med å hjelpe deg om bord og av igjen. Hvis du har spesielle behov, er det viktig å gi beskjed til Hurtigbåt Ryfylke på forhånd, slik at de kan gjøre nødvendige tilpasninger.

Tilleggsinformasjon

Kontaktinformasjon

For spørsmål eller informasjon om Hurtigbåt Ryfylke, kan du kontakte kundeservice på telefonnummer 51 89 52 70 eller sende en e-post til post@kolumbus.no.

Du kan også besøke Kolumbus sin nettside for mer informasjon om rutetider, priser og billetter.

Ofte Stilte Spørsmål

Her er noen av de vanligste spørsmålene om Hurtigbåt Ryfylke:

SpørsmålSvar
Hvor kan jeg kjøpe billetter?Du kan kjøpe billetter på Kolumbus sin nettside, på billettautomater på bryggene eller om bord på båten.
Hva er prisen for en billett?Prisen varierer avhengig av reiserute og billettype. Sjekk Kolumbus sin nettside for oppdaterte priser.
Hvor lang tid tar turen?Turen tar omtrent 1 time og 15 minutter.
Hvor ofte går båten?Båten går flere ganger om dagen. Sjekk Kolumbus sin nettside for oppdaterte rutetider.

Vi anbefaler at du sjekker Kolumbus sin nettside for oppdatert informasjon om Hurtigbåt Ryfylke.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om Hurtigbåt Ryfylke, eller trenger du hjelp med å planlegge reisen din? Ta kontakt med kundeservice for å få hjelp.

KontaktinformasjonÅpningstider
TelefonnummerMan-fre: 08:00-16:00
E-postadresse24/7
ChatMan-fre: 08:00-16:00

Kundeservice er tilgjengelig for å hjelpe deg med spørsmål om billetter, priser, ruter, og eventuelle endringer eller kanselleringer av reisen din. De kan også gi deg veibeskrivelse til nærmeste hurtigbåtterminal, og svare på spørsmål om bagasje og andre reiserelaterte spørsmål.

Husk at du også kan finne mye nyttig informasjon på nettsiden til Hurtigbåt Ryfylke, inkludert enkle reiseplanleggere, priser, og rutetider. Hvis du har spørsmål om hvordan du bruker nettsiden, kan kundeservice hjelpe deg med det også.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *