Hurtigbåt Rosendal Bergen: Timer og priser | All informasjon

Hurtigbåt Rosendal Bergen er en populær transportmetode for reisende som ønsker å reise mellom disse to destinasjonene. Båtturen tar omtrent en time og gir passasjerene muligheten til å nyte den vakre naturen i området.

Reisende kan finne all informasjon om timer og priser på den offisielle nettsiden til båttjenesten. Her kan de enkelt finne ut når neste avgang er og hvor mye det vil koste å reise. Det er også mulig å kjøpe billetter på nettet eller på billettkontoret på havnen.

Uansett om man skal på jobb, besøke familie eller bare nyte en dagstur, er Hurtigbåt Rosendal Bergen et pålitelig og praktisk transportalternativ. Med jevnlige avganger og rimelige priser, er det enkelt å planlegge og gjennomføre en tur mellom disse to destinasjonene.

Hurtigbåt Bergen Rosendal

Hurtigbåt Bergen Rosendal er en populær transportmåte mellom de to byene. Båtturen tar omtrent en time og gir passasjerene en fantastisk utsikt over fjellene og fjordene i området. Det er to selskaper som tilbyr hurtigbåttransport mellom Bergen og Rosendal, nemlig Norled og Tide.

Tidsplaner

For å finne tidsplaner for hurtigbåtene mellom Bergen og Rosendal, kan man besøke de offisielle nettsidene til Norled og Tide. På disse sidene kan man finne oppdaterte tidsplaner for de ulike avgangene, samt informasjon om eventuelle endringer i ruteplanen. Det er verdt å merke seg at tidsplanene kan variere avhengig av tidspunkt på året, så det er lurt å sjekke oppdatert informasjon før man planlegger reisen.

Se PDF-en nedenfor. Linje rodne

Priser

Prisene for hurtigbåttransport mellom Bergen og Rosendal varierer avhengig av selskap og tidspunkt på året. Norled og Tide tilbyr begge rabatterte priser for barn, studenter og pensjonister. Det er også mulig å kjøpe enkeltbilletter eller periodebilletter, avhengig av hvor ofte man planlegger å reise.

SelskapEnkeltbillettPeriodebillett (30 dager)
Norledkr 220,-kr 4 180,-
Tidekr 230,-kr 4 370,-

Det er også verdt å merke seg at det er mulig å kjøpe billetter på nettet, på billettautomater eller om bord på båten. Det kan imidlertid være lurt å kjøpe billetter på forhånd for å unngå kø og sikre seg plass på båten.

Andre transportalternativer

For de som ikke ønsker å ta hurtigbåt fra Rosendal til Bergen, finnes det flere andre transportalternativer tilgjengelig. De mest populære alternativene er buss og privatbil.

Buss

Det er flere bussruter som går mellom Rosendal og Bergen hver dag. Rute 760 går fra Rosendal sentrum til Bergen busstasjon, og tar omtrent 2 timer og 15 minutter. Det er også mulig å ta buss fra Rosendal til Odda, og deretter bytte til en annen buss som går til Bergen.

Det er viktig å merke seg at bussruter kan variere avhengig av tidspunkt og dag i uken, så det er lurt å sjekke rutetabellen på forhånd for å planlegge reisen.

Privatbil

Dersom man har tilgang til en privatbil, er dette også et alternativ for å reise mellom Rosendal og Bergen. Turen tar omtrent 1 time og 45 minutter, avhengig av trafikkforholdene.

Det er flere parkeringsmuligheter i Bergen sentrum, men det kan være lurt å sjekke priser og tilgjengelighet på forhånd for å unngå unødvendig stress og venting.

Det er også mulig å leie bil for å gjøre reisen enda enklere og mer fleksibel. Det finnes flere bilutleieselskaper både i Rosendal og Bergen som tilbyr gode priser og avtaler.

Kontaktinformasjon

For spørsmål eller problemer knyttet til Hurtigbåt Rosendal Bergen, kan du kontakte kundeservice på telefon eller e-post.

Telefonnummeret til kundeservice er 98765432. Kundeservice er åpen mandag til fredag fra kl. 09:00 til 16:00.

Du kan også sende en e-post til kundeservice@hurtigbatrosendalbergen.no for å få hjelp med spørsmål eller problemer.

Hvis du ønsker å sende post til Hurtigbåt Rosendal Bergen, kan du bruke følgende adresse: Hurtigbåt Rosendal Bergen
Postboks 123
5001 Bergen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *