Hurtigbåt Finnsnes Harstad: Timer og priser | All informasjon

Hurtigbåt Finnsnes Harstad er en populær transportmetode for reisende som ønsker å komme seg fra Finnsnes til Harstad på en rask og effektiv måte. Båten tilbyr en rekke tidsplaner og priser for å imøtekomme ulike reisebehov.

For å finne ut de nøyaktige tidene og prisene for Hurtigbåt Finnsnes Harstad, kan du besøke den offisielle nettsiden for båtturer. Her kan du angi dine reisedatoer og klokkeslett, og se de tilgjengelige reisealternativene. Det er også mulig å laste ned en PDF med tidsplanen for Hurtigbåt Finnsnes Harstad.

Med Hurtigbåt Finnsnes Harstad kan du nyte en rask og komfortabel reise langs den vakre kysten av Nord-Norge. Båten tilbyr moderne fasiliteter og en rekke reisealternativer for å imøtekomme ulike reisebehov. Enten du er på en forretningsreise eller på ferie, kan Hurtigbåt Finnsnes Harstad være den perfekte transportmetoden for deg.

Tidsplaner Linje 2 Tromsø-Finnsnes-Harstad

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

All annen informasjon

Hurtigbåt Finnsnes Harstad er en populær transportmetode for mange mennesker som ønsker å reise mellom disse to destinasjonene. Her er noen ekstra opplysninger som kan være nyttige å vite for de som planlegger å ta denne båtturen.

  • Det er mulig å kjøpe billetter på forhånd på nettet eller på båten. Det anbefales å kjøpe billetter på forhånd for å sikre seg plass.
  • Båten har et begrenset antall seter, så det kan være lurt å møte opp i god tid for å sikre seg en plass.
  • Det er ikke tillatt å ta med kjæledyr på båten, med mindre de er førerhunder.
  • Det er tillatt å ta med sykler på båten, men det er et begrenset antall sykkelplasser. Det anbefales å reservere plass for sykkelen på forhånd.

Det er også verdt å merke seg at det kan være endringer i tidsplanen på grunn av værforhold eller andre uforutsette hendelser. Det anbefales å sjekke den offisielle nettsiden for båtturen for oppdatert informasjon om tidsplanen og eventuelle endringer.

Hurtigbåt Harstad Finnsnes

Tidsplaner

Hurtigbåten mellom Harstad og Finnsnes går hverdager og helger, med noen unntak. For å sjekke og verifisere tidsplanen, anbefales det å besøke den offisielle siden for båtturer. Der kan du angi de to destinasjonene, angi klokkeslett og dato og se de tilgjengelige reisealternativene.

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Priser

For å finne priser for hurtigbåt mellom Harstad og Finnsnes, kan du besøke nettsidene til Troms og Finnmark fylkeskommune. De er ansvarlige for kollektivtrafikken i fylket. På nettsidene finner du all informasjon om ruter, priser og AutoPASS, samt reiseplanleggere.

Ifølge informasjonen på Troms og Finnmark fylkeskommune, er prisen for en enkeltbillett for voksne på hurtigbåten mellom Harstad og Finnsnes 195 kroner. For barn og honnør er prisen 98 kroner. Det er også mulig å kjøpe periodebillett for en uke eller en måned.

Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål eller trenger hjelp med bestilling av billetter, kan du kontakte Hurtigruten AS på følgende måter:

Det er også mulig å besøke Hurtigruten AS sitt kontor i Tromsø: Hurtigruten AS
Sjøgata 14
9008 Tromsø
Norge

Kontoret er åpent mandag til fredag fra kl. 09:00 til 16:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *