Hurtigbåt Bodø Væran: Timer og priser | All informasjon om rutetider og billettpriser

Denne ruten forbinder byen Bodø med øya Væran, og gir passasjerene en rask og pålitelig transport til og fra øya. Hurtigbåter er et populært transportalternativ for både lokalbefolkningen og turister, og gir en unik opplevelse av å se Norges vakre kystlinje fra sjøen.

Ruten mellom Bodø og Væran tilbyr flere avganger hver dag, og passasjerene kan velge mellom enkeltbilletter og tur-retur billetter. Prisene varierer avhengig av alder og reisens lengde, og det er også mulig å kjøpe periodebilletter for de som reiser regelmessig. Passasjerene kan ta med seg håndbagasje og en koffert eller bagasje som ikke overstiger 30 kilo i vekt og 200 liter i volum. Dersom man har behov for å ta med seg mer bagasje, må man kontakte selskapet på forhånd for å avtale dette.

Hva er Hurtigbåt Bodø Væran?

Hurtigbåt Bodø Væran er en av de mange hurtigbåtene som tilbyr transporttjenester i Norge. Denne hurtigbåten går fra Bodø til Væran og tilbake igjen, og den tilbyr en rask og effektiv måte å reise mellom disse to stedene.

Hurtigbåt Bodø Væran er en del av Torghatten Nord AS, som er et av de største transport- og logistikkselskapene i Nord-Norge. Selskapet har en lang historie og har vært en viktig aktør i transportsektoren i mange år.

Når man reiser med Hurtigbåt Bodø Væran, kan man forvente en trygg og komfortabel reise. Båten har moderne fasiliteter og er utstyrt med alt man trenger for å ha en behagelig reise. Det er også mulighet for å ta med seg bagasje, og man kan kontakte selskapet på forhånd dersom man har behov for å ta med seg ekstra bagasje.

For å finne ut mer om rutetider og priser for Hurtigbåt Bodø Væran, kan man besøke selskapets nettside eller kontakte dem direkte. Det er også mulig å kjøpe billetter på forhånd, slik at man er sikret en plass på båten.

Tidtabell for Hurtigbåt Bodø Væran

Hurtigbåt Bodø Væran er en populær transporttjeneste som tilbyr rask og pålitelig transport mellom Bodø og Væran. Her er informasjon om tidtabellene for Hurtigbåt Bodø Væran.

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Hurtigbåt Bodø Væran fra Bodø til Væran

Hurtigbåten fra Bodø til Væran går fra Bodø havn og ankommer Væran havn. Tidtabellen for Hurtigbåt Bodø Væran fra Bodø til Væran er som følger:

Det er viktig å merke seg at tidene kan variere avhengig av værforholdene og andre faktorer. Det anbefales å sjekke tidtabellen regelmessig for oppdatert informasjon.

Hurtigbåt Bodø Væran fra Væran til Bodø

Hurtigbåten fra Væran til Bodø går fra Væran havn og ankommer Bodø havn. Tidtabellen for Hurtigbåt Bodø Væran fra Væran til Bodø er som følger:

Som nevnt tidligere, kan tidene variere avhengig av værforholdene og andre faktorer. Det anbefales å sjekke tidtabellen regelmessig for oppdatert informasjon.

Det er viktig å merke seg at tidene kan endres uten varsel. Det anbefales å sjekke med Hurtigbåt Bodø Væran for eventuelle endringer i tidtabellen.

Priser for Hurtigbåt Bodø Væran

Når du planlegger en reise med Hurtigbåt Bodø Væran, er det viktig å vite priser for voksne og barn. Prisene varierer avhengig av alder og om du reiser enkelt eller tur/retur.

Priser for voksne

For voksne som reiser enkelt, varierer prisene mellom 100 kr og 300 kr, avhengig av reisens lengde. Prisene for tur/retur varierer mellom 200 kr og 500 kr. Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager.

Priser for barn

Barn mellom 4-15 år får rabatterte priser. Prisene for enkeltreise varierer mellom 50 kr og 150 kr, mens prisen for tur/retur varierer mellom 100 kr og 300 kr. Barn under 4 år reiser gratis.

Det er viktig å merke seg at prisene kan endre seg avhengig av sesong og tilgjengelighet. Det er derfor lurt å sjekke prisene på forhånd og planlegge reisen i god tid.

For mer informasjon om priser og billetter for Hurtigbåt Bodø Væran, besøk nettstedet deres.

Væran Bodø

Hurtigbåten fra Væran til Bodø er en praktisk og rask måte å reise mellom disse to stedene på. Her er informasjon om tidsplaner og priser.

Tidsplaner

Hurtigbåten fra Væran til Bodø har flere avganger i løpet av uken. På hverdager går det to avganger om dagen, mens det på lørdager og søndager kun går en avgang. Her er en oversikt over tidsplanene:

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Merk at tidsplanene kan endres på kort varsel, så det er alltid lurt å dobbeltsjekke tidsplanene før du reiser.

Priser

Prisene for hurtigbåt fra Væran til Bodø varierer avhengig av alder og om du reiser enkelt eller tur/retur. Barn under 4 år reiser gratis, mens barn mellom 4-15 år og studenter får rabatterte priser. Voksne betaler full pris. Her er en oversikt over prisene:

AlderEnkeltbillettTur/retur
Barn (4-15 år)150 kr250 kr
Student200 kr350 kr
Voksen250 kr450 kr

Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager. Disse billettene gir deg rabatterte priser og kan være økonomisk gunstige hvis du reiser ofte mellom Væran og Bodø.

Husk at det kan være lurt å bestille billetter på forhånd for å være sikker på at du får plass på båten. Du kan bestille billetter på selskapets nettside eller ved å kontakte dem på telefon eller e-post.

Hvordan kjøpe billetter

For å kjøpe billetter til Hurtigbåt Bodø Væran, kan du gjøre det på flere måter. Her er noen alternativer:

Kjøp billetter på nett

Du kan enkelt kjøpe billetter på nettet ved å besøke hurtigruten.no. Her vil du finne informasjon om rutetider, priser og tilgjengelige billetter. Velg den ønskede avgangen og antall billetter du ønsker å kjøpe, og betal med kredittkort eller Vipps. Etter betaling vil du motta en e-post med billettene dine som du kan skrive ut eller vise frem på telefonen.

Kjøp billetter på billettautomat

Det finnes også billettautomater på de fleste hurtigbåtterminalene. Her kan du kjøpe billetter med kontanter eller kredittkort. Følg instruksjonene på skjermen for å velge den ønskede avgangen og antall billetter du ønsker å kjøpe. Husk å ta med billettene dine etter kjøpet.

Kjøp billetter ombord på båten

Hvis du ikke har kjøpt billetter på forhånd, kan du også kjøpe billetter ombord på båten. Her kan du betale med kontanter eller kredittkort. Vær oppmerksom på at det kan være begrenset antall billetter tilgjengelig ombord, spesielt i høysesongen, så det er lurt å kjøpe billetter på forhånd hvis du har muligheten til det.

Priser og rabatter

Prisene for billetter til Hurtigbåt Bodø Væran varierer avhengig av alder og om du reiser enkelt eller tur/retur. Barn under 4 år reiser gratis, mens barn mellom 4-15 år og studenter får rabatterte priser. Voksne betaler full pris. Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager. Sjekk hurtigruten.no for oppdaterte priser og rabatter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *