Hurtigbåt Bodø Steigen: Timer og priser | All informasjon

Hurtigbåtruten NEX-II 23-755 er kjent som hurtigbåtruten Bodø – Steigen – Svolvær. I dette tilfellet dekker vi Bodø- og Steigen-delen av ruten. Selv om Steigen ikke er oppført som stoppested, er det to stoppesteder i denne kommunen som vises på denne ruten, nemlig Helnessund og Bogøy. De fleste er faktisk interessert i holdeplassen i Helnessund, siden det er den mest populære og travleste.

I denne guiden finner du imidlertid informasjon om begge holdeplassene som tilhører Steigen. Fra rutetider, priser og påstigningssteder til Helnessund og Bogøy. Selv om vi vil fokusere på Helnessund først, kan du finne informasjon om Helnessund for å få en spesifikk rute til dette stoppestedet.

Rutetiden fra Bodø til Helnessund er 1 time og 05 minutter, og fra Bodø til Bogøy 1 time og 55 minutter. Det er altså 50 minutter mellom de to stoppestedene, med Nordskot i mellom. Fra Helnessund går det nemlig ikke direkte til Bogøy, men stopper først på Nordskot. Men alt dette vil du forstå bedre nå som vi går inn i denne guiden til Steigen – Bodø-forbindelsen.

Hurtigbåt fra Bodø til Steigen

Tidsplaner

Du kan se avgangene fra Bodø til de to punktene i Steigen, Helnessund og Bogøy. Vær oppmerksom på de ulike rutetidene og avgangene på lørdager og søndager, samt de ekstra avgangene om vinteren fra Bodø til Helnessund, for eksempel avgangen fra Bodø kl. 11:25 på tirsdager eller kl. 15:00 på fredager, som kun går fra Bodø til Helnessund via Brennsund. I stedet for å kjøre hele ruten, slik de andre avgangene du ser, gjør. Den beste måten å forstå dette på er å se på rutetabellene nedenfor.

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Sommer Tidsplaner

Du kan se det i mer detalj på denne lenken her.

Bli kjent med hovedrutene som også går gjennom Bodø:

Selv om rutetabellene er veldig tydelige, er det noen ganger bedre å konsultere dem i sanntid og bare bruke dem som en referanse for å vite omtrent når hurtigbåten du er interessert i, går. Derfor legger vi igjen en lenke i knappen nedenfor, slik at du kan bruke den offisielle ruteplanleggeren for denne ruten og få oppdatert informasjon når du trenger det.

Rutetider

Du kan bare se ruten som hurtigbåten tar mellom disse to punktene, for deretter fortsetter den til de andre stoppestedene. Men i dette tilfellet er vi bare interessert i denne delen av ruten.

Priser

Siden du sannsynligvis har kommet hit med hurtigbåt med stopp i Helnessund, starter vi med å se på prisene fra dette stoppet til Bodø. Og nedenfor kan du også se prisene fra Bodø til Bogøy, hvis du vil se det på den måten. Siden det er 50 minutters forskjell mellom det ene punktet og det andre, er prisen forskjellig.

I det første tilfellet fra Helnessund er prisen 231 kr, og 116 kr med rabatt i tilfeller som studenter, honnør eller barn. Bogøy har derimot en pris på 360 kr med rabatt i de tidligere tilfellene, prisen er 180 kr. Disse prisene gjelder fra disse stedene til Bodø eller omvendt. Hvis du skal til et annet punkt på rute 23-755, vil prisen være en annen.

Vær også oppmerksom på at prisene kan endre seg i fremtiden, og at vi kanskje ikke har rukket å oppdatere denne guiden. Endringen er imidlertid vanligvis liten og vil være noen få kroner mer enn det vi har sett her.

Tur/retur Priser

Bogøy Priser

Bogøy Priser Tur Retur

Du kan kjøpe billett til NEX-II-hastighetsbåten på et av de to stedene som er oppført i denne guiden, via lenken nedenfor, og få billetten din i dag.

Sentrumsterminalen

Sentrumsterminalen er utgangspunktet for denne ruten fra Bodø, og det kan være litt forvirrende hvis du ikke kjenner den, for ofte søker du etter Bodø hurtigbåtkai, og fordi den har et annet navn, finner du den ikke. Men nå vet du at i dette tilfellet er avgangen og for å finne ruten i ruteplanleggerne er avgangen fra Sentrumsterminalen.

Vi gir deg både informasjon om hvor den ligger med kartet, slik at du ikke kan gå deg vill, og du vet hvordan du enkelt kommer deg til avgangsstedet for denne hurtigbåten. Pluss litt annen kontaktinformasjon som vi tror du kan finne nyttig.

Addresse: Sjøgata 3, 8006 Bodø

Nettside: https://reisnordland.no/

Telefon: +4791009600

Hurtigbåt Steigen Bodø

Det er på tide å se på ruten fra Steigens perspektiv, og hvilke forskjeller det er som vi ennå ikke har dekket. Siden Steigen har to stoppesteder på denne ruten, selv om det vanligvis brukes om Helnessund, har den også Bogøy som ligger i Steigen. Så la oss ta for oss alt vi ikke har sett ennå.

Tidsplaner

På samme måte som for avgangene fra Steigen til Bodø finner vi en ekstra avgang for Helnessund. Det er en annen rute innenfor selve ruten som kun går fra Bodø – Brennsund – Helnessund og omvendt. Du kan altså glede deg over to dager med en ekstra avgang på denne hemmelige ruten, tirsdager og fredager kl. 16:15 fra Helnessund til Bodø.

Vær også oppmerksom på at det om sommeren ikke er noen kort rute med bare tre stopp, men at hele ruten kjøres, som du kan se nedenfor.

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Sommer Tidsplaner

Du kan se det i mer detalj på denne lenken her.

Bli kjent med hovedrutene som også går gjennom Bodø:

Selv om rutetabellene er veldig tydelige, er det noen ganger bedre å konsultere dem i sanntid og bare bruke dem som en referanse for å vite omtrent når hurtigbåten du er interessert i, går. Derfor legger vi igjen en lenke i knappen nedenfor, slik at du kan bruke den offisielle ruteplanleggeren for denne ruten og få oppdatert informasjon når du trenger det.

Priser

Det er ingen forskjell i prisene, men for de som nettopp har ankommet og ikke har sett prisseksjonen ovenfor, kan du se dem nedenfor i disse bildene på en veldig tydelig og detaljert måte.

Tur/retur Priser

Bogøy Priser

Bogøy Priser Tur Retur

Du kan kjøpe billett til NEX-II-hastighetsbåten på et av de to stedene som er oppført i denne guiden, via lenken nedenfor, og få billetten din i dag.

Hurtigbåtkai Helnessund

For å gå om bord i denne hurtigbåten må du først finne Hurtigbåtkai Helnessund, hvis du går om bord i Helnessund. Til dette formålet har vi lagt ved et kart og et bilde som viser deg tydelig og enkelt hvor hurtigbåtkaien ligger, og med kartet vet du hvordan du kommer deg dit uansett hvor du befinner deg. Så benytt deg av denne informasjonen for å komme til riktig sted.

Addresse: Fv633 114, 8285 Helnessund

Telefon: +4799473999

Bogøy Hurtigbåtkai

Det samme gjelder den lille havnen i Bogøy, men når du først er der, er det vanskelig å overse påstigningsstedet. Vi har tatt med kartet over Bogøy Hurtigbåtkai igjen, slik at du vet hvordan du kommer deg dit. Det er bare å vente på hurtigbåten og gå om bord på kaien ved siden av bygningene for å vente eller be om informasjon om ruten.

Addresse: Fv835 59, 8288 Bogøy

Telefon: +4790620700

Kontaktinformasjon

Du kan se kontaktinformasjonen til de ansvarlige for denne ruten, i tilfelle du har problemer eller tvil om ruten og ønsker å løse dem. Jeg er sikker på at du vil kunne gjøre det ved å bruke disse kontaktformene.

Vi vil også se kontaktinformasjonen gjennom hele året, og om sommeren, hvor det er flere avganger på grunn av godt vær, turisme og flere passasjerer, så har den litt annen kontaktinformasjon. Så husk dette når du skal kontakte de ansvarlige for denne ruten.

MS Elsa Laula Renberg og MS Regine Normann Telefon: 91 00 96 00

MS-varsling: Sjå boreal.no

Telefon Boreal91 555 888

E-postpost@boreal.no

For henvendelser om fergesambandet, ta kontakt på post.sjo@boreal.no.

Ønsker du å leie buss? Send e-post til tur@boreal.no

Hvor lang er hele hurtigbåtoverfarten Steigen Bodø?

Reisetiden mellom disse to punktene er 1 timer og 05 minutter. (Helnessund – Bodø)

Reisetiden mellom disse to punktene er 1 timer og 55 minutter. (Bogøy – Bodø)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *