Hurtigbåt Ålesund Nordøyane: Timer og priser | All informasjon – Alt du trenger å vite

Hurtigbåt Ålesund Nordøyane er en populær transporttjeneste som tilbyr reisende en rask og effektiv måte å komme seg mellom Ålesund og Nordøyane. Hurtigbåten har flere daglige avganger, og tilbyr rimelige priser for voksne og barn. På nettsiden til Hurtigbåt Ålesund Nordøyane kan du finne all informasjon du trenger om tidsplaner, priser og andre relevante detaljer.

Ved å besøke den offisielle nettsiden, kan du enkelt planlegge reisen din, sjekke avgangstider og bestille billetter på nettet. Her finner du også informasjon om eventuelle endringer i rutetidene, samt andre nyttige detaljer om reisen. Med enkel tilgang til all informasjon om Hurtigbåt Ålesund Nordøyane, kan du planlegge en problemfri og behagelig reise mellom Ålesund og Nordøyane.

Uansett om du er på jakt etter en rask og effektiv måte å komme deg til jobb, eller ønsker å tilbringe en dag på en av øyene i Nordøyane, kan Hurtigbåt Ålesund Nordøyane tilby deg en enkel og pålitelig transporttjeneste. Besøk nettsiden i dag for å finne all informasjon du trenger om tidsplaner, priser og andre relevante detaljer.

Hurtigbåt fra Ålesund til Nordøyane

Hurtigbåten fra Ålesund til Nordøyane er en av de mest populære transportalternativene for å reise mellom de to destinasjonene. Her er all informasjon du trenger å vite om ruter, priser og billetter.

Ruteinformasjon

Hurtigbåten mellom Ålesund og Nordøyane har flere daglige avganger. Her er en oversikt over de vanlige tidene:

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Reisetiden mellom Ålesund og Nordøyane varierer avhengig av værforholdene og havstrømmene, men det tar vanligvis rundt 1 time og 45 minutter.

Priser og billetter

Hurtigbåt Ålesund Nordøyane tilbyr rimelige priser for reisende. Her er en oversikt over prisene for voksne og barn:

BilletttypePris
Voksen180
Barn90

Det er også mulig å kjøpe billett for tur/retur, som gir litt rabatt. Her er prisene for tur/retur:

BilletttypePris
Voksen300
Barn150

Det er også mulig å kjøpe månedskort og årskort for de som reiser ofte med hurtigbåten. Disse kortene gir rabatterte priser på billetter.

For å kjøpe billetter kan du besøke hurtigbåtens offisielle nettside eller kjøpe billetter ombord på båten. Det anbefales å kjøpe billetter på forhånd for å sikre plass på båten, spesielt i høysesongen.

Det er viktig å merke seg at priser og tidsplaner kan endre seg, så det er alltid lurt å sjekke hurtigbåtens nettside for oppdatert informasjon før du planlegger reisen din.

Hurtigbåt Nordøyane Ålesund

Hurtigbåt Nordøyane Ålesund er en tjeneste som tilbyr passasjertransport mellom Ålesund og Nordøyane. Tjenesten drives av Fjord1 og gir passasjerene muligheten til å reise raskt og effektivt mellom disse destinasjonene.

Tidsplaner

Hurtigbåt Nordøyane Ålesund har faste tidsplaner som passer for de fleste reisende. Avgangstidene varierer avhengig av ukedag og årstid. Det anbefales at passasjerene sjekker tidsplanen på forhånd for å være sikre på at de reiser til riktig tid.

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Priser

Prisene for Hurtigbåt Nordøyane Ålesund varierer avhengig av alder og reisemål. Barn under 4 år reiser gratis, mens barn mellom 4-15 år får 50% rabatt på voksenprisen. Voksne kan velge mellom enkeltbillett og tur/retur-billett. Det er også mulig å kjøpe månedskort og årskort for de som reiser ofte med hurtigbåten.

Enkeltbillettprisene for voksne er som følger:

DestinasjonPris
Ålesund – Gurskøy120 kr
Ålesund – Sandshamn130 kr
Ålesund – Hareid140 kr
Ålesund – Ulsteinvik150 kr

Tur/retur-billettprisene for voksne er som følger:

DestinasjonPris
Ålesund – Gurskøy200 kr
Ålesund – Sandshamn220 kr
Ålesund – Hareid240 kr
Ålesund – Ulsteinvik260 kr

Passasjerene kan kjøpe billetter på nettet eller ombord på båten. Det anbefales at passasjerene kjøper billetter på forhånd for å unngå forsinkelser og ventetid.

Kontaktinformasjon

For å få tak i mer informasjon om Hurtigbåt Ålesund Nordøyane, kan man kontakte kundeservice eller besøke deres offisielle nettside.

Kundeservice

Hurtigbåt Ålesund Nordøyane har en dedikert kundeservice som er tilgjengelig for spørsmål og henvendelser. Kundeservice kan nås på telefon, e-post eller via deres sosiale mediekanaler.

Her er kontaktinformasjonen til Hurtigbåt Ålesund Nordøyane kundeservice:

Kontaktinformasjon
Telefon+47 70 08 88 00
E-postpost@nordoyruter.no
Facebookhttps://www.facebook.com/nordoyruter/
Twitterhttps://twitter.com/nordoyruter/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *