Heliport.no

Heliport.no, dette er et nettsted spesialisert på helikoptertransport i hele det norske området, denne nettsiden har ansvar for planlegging av flyreiser, både ut- og retur, samt destinasjonsområdet du ønsker å ankomme . I tillegg har han ansvaret for å planlegge tiden, tilgjengeligheten av helikoptrene og området hvor han skal vente, denne siden er støttet av den norske regjeringen så all informasjonen som er gitt i den er fullstendig lovlig og pålitelig.

Reise i denne typen transport har blitt veldig populært i denne typen land, som Norge, siden det huser en av de beste utsiktene som finnes for en luftfoto og også inneholder en av de beste flyforholdene for seg selv, siden, selv om mennesker tror ikke det, for å kunne fly et helikopter da det ikke er så høyt som et fly kan være, må det ha svært gunstige vind- og værforhold for å sikre stabiliteten i luften.

Hva gjør du hvis du skal reise med helikopter for første gang?

Er det første gang du skal reise og du ikke vet hva du kan gjøre eller ikke vet hva du kan forvente? Vel, ikke bekymre deg, for vi skal gi deg noen tips og noen ting du bør gjøre hvis det er første gang du skal reise. , siden mange mennesker skal reise eller nyte opplevelsen av å kunne fly i et helikopter og de vanligvis ikke tar visse forholdsregler og ender opp med å lide dårlige tider og deres erfaring kan bli sterkt påvirket.

Blant de tingene du bør huske på er følgende:

 • Husk at for å reise med helikopter må du ankomme 15-30 min. i forkant av flyavgangen.
 • Når du er ved heliporten, ha passet for hånden.
 • Når du kommer inn på rullebanen, må du strengt følge instruksjonene til
 • ansatte.
 • Veldig viktig, prøv å ikke bære for mye håndbagasje, siden på grunn av egenskapene til flyet ikke tillater det.

Hvis du følger disse tipsene, vil flyopplevelsen din være en av de beste opplevelsene du kan ha i livet ditt, og husk at byrået du ønsker å foreta denne turen med må gi deg sine regler for reisen allerede. er deres plikt og du kan kreve det for ikke å få problemer på flyet på grunn av uvitenhet.

Hvor mye koster en helikoptertur?

Det er et av de spørsmålene som er mest ettertraktet av folk som er i disse landene, som Norge, siden det i denne typen land er å flytte med helikopter noe som sees daglig, men du bør vite at prisene som håndteres for mobiliseringen antall personer i helikoptre, kan det variere avhengig av avstanden som skal tilbakelegges, hvor enkelt det er å lande i området og antall personer som kommer inn, for denne typen reiser er kapasiteten som normalt anbefales fra 1 til 6 personer maksimalt , som ikke overskride minimumsvekten tillatt av flybyrået.

Denne typen turer ligger vanligvis på rundt 9 800 til 49 000 norske kroner (1 000 til 5 000 dollar) per gruppe. Normalt reiser man vanligvis når alle plassene i helikopteret er fullført, siden de vanligvis tar veldig lang tid å komme tilbake. forberede og gjennomgå alle deler av den for å sikre dens integritet. Denne typen reiser gjøres for det meste for turistformål, denne summen blir kansellert siden helikopteret gir deg komplette utsikter du aldri har sett før av stedet du ønsker å besøke eller hvor de venter på at du skal fortsette med drømmeeventyret.

Hvordan reise med helikopter med Heliport.no?

Deretter skal vi vise deg gjennom noen enkle trinn, hvordan du kan be om en helikopterflyging, direkte fra heliport.no-plattformen, men ikke før vi forteller deg at alle disse trinnene ble utført av spesialister som tok oppgaven med å forklare I en veldig enkel måte kan du finne ut hvilke flyreiser som er tilgjengelige og for dagene du skal være der. Det må avklares at disse prosedyrene er informative, og at hvis det skulle oppstå problemer, er det best å gå til heliporten nærmest din plassering og be om informasjon der borte.

Det er tre måter å vite nøyaktig dato og klokkeslett for ombordstigning på en heliport, og her skal vi forklare hver av dem slik at du kan bruke den som passer best for deg eller den du er mye mer komfortabel med, metodene er følgende:

Selv før vi ser dem, gir vi deg lenken til den offisielle nettsiden slik at du kan følge denne veiledningen og forstå den bedre.

Metode 1: Standard

Vi starter med den første metoden, som er standard, denne metoden finner du når du åpner nettsiden Heliport.no på hovedskjermen, denne metoden brukes vanligvis når du vet godt dagen du vil ut, siden den gir deg muligheten til å registrere deg etter dager, så for å bruke denne metoden er det første vi må gjøre:

Trinn 1

Det første vi må gjøre er å gå inn på Heliport.no nettsiden og vi vil kunne se en første boks plassert i den sentrale venstre delen som vil gi oss datoen for gjeldende dag, vi skal velge nevnte boks og en bar vil vises med de forskjellige datoene du kan søke etter tilgjengeligheten på flyet ditt.

Trinn 2

Etter å ha valgt den spesifikke dagen som vi ønsker å vite, skal vi plassere alternativet for avgang eller ankomst for flyvningene, vi vil også ha en annen boks som vi bare kan velge hvis vi vil at den skal gi oss et resultat med detaljert informasjon om nevnte tur hvis den samme Den er tilgjengelig.

Trinn 3

Nå skal vi velge både avreise- og ankomststed, med tanke på at du må vite om det er en heliport i nærheten av stedet der du kan dra på reisen. Ved ankomstpunktene vil vi ha både andre heliporter, samt områder med vanskelig tilgjengelighet eller steder på åpent hav som inneholder en landingsplattform.

Etter å ha plassert all forespurt informasjon, trenger vi bare å klikke på søkeknappen, og den vil automatisk gi oss resultatene av de tilgjengelige flyvningene, med dato for avgangstid og ankomsttid til destinasjonen.

Metode 2: Kalender

Denne metoden ligner standarden, men denne har den særegenheten at den gir oss en fullstendig oversikt over alle dagene i måneden, og innenfor den viser den oss tilgjengelige flydatoer for disse datoene. Denne metoden er perfekt for folk som har ennå ikke definert en avreisedato og ønsker å vite hvor mange turer som vil bli foretatt i måneden og hvilken dag som er mest praktisk for dem, avhengig av hvor de skal lande.

Metode 3: Avansert

Og til slutt har vi den avanserte metoden, dette er litt mer komplisert, siden det ber om en rekke data som navnet på selskapet som helikopteret er navngitt til, reisetiden og mange flere ting. , slik at på denne måten det kan gi et mye mer effektivt resultat på de flyvningene som er tilgjengelige med nevnte egenskaper, denne metoden brukes normalt av personer med erfaring i denne typen reiser eller selskaper som trenger visse krav for å kunne mobilisere sine ansatte.

Når alle tilgjengelige data er fylt ut, vil det bli utstedt en billett hvor du vil ha steder og tider for flyvningene eller flyvningen du har bedt om på en ledig dag eller dager.

For mer informasjon om selskapet som har ansvaret for å gjennomføre denne typen turer, på hovedsiden nederst, har du to alternativer: Det første er å kunne kommunisere på e-post med eieren av siden for å be om litt informasjon eller å legge igjen kommentarer om opplevelser når du bruker denne nettsiden.

Den andre måten er ved å gå til den offisielle Facebook-en til selskapet som gjør alt dette mulig, som er Dawinci, du må bare skrive inn følgende lenke, der du kan finne mer informasjon om Dawinci og hvordan selskapet fungerer.

Hvilket selskap administrerer Heliport.no

Heliport-byrået som opererer på den norske himmelen drives av selskapet Dawinci. Dette selskapet har i tillegg til å håndtere denne typen kjøretøy også en logistikk- og personalavdeling, både for transportsektoren og for olje- og gassektoren. selskapet bruker også denne typen transport for å mobilisere direkte arbeidere til plattformene som ligger midt i havet, på denne måten kan de fortsette å operere uten problemer.

Dawinci har dette byrået kalt heliport, for å kunne flytte folk fra et område til et annet i høy hastighet og uten behov for å bruke fly, siden værforholdene som finnes i Norge ved enkelte anledninger ikke tillater denne typen transport eller der er også områder innenfor dette landet som ikke har flyplass siden de ikke har nok plass og den eneste måten å komme seg dit på er gjennom denne typen transport, de brukes vanligvis mest i fjellområder siden de har begrenset plass som ikke tillater landing av fly eller andre typer luftfartøyer som ikke er helikoptre.

Nå skal vi snakke litt mer med deg om denne typen reiser og alt du trenger å vite før du planlegger å ta en helikoptertur, enten for å komme deg rundt eller hvis du vil gjøre det som en ferie på en turisttur, du bør vite at for å mobilisere inne i helikopteret er det viktige regler og prosedyrer som du må følge for å unngå ulemper som kan sette livet ditt og de andre menneskene i det i fare.

Norsk Heliport

Nedenfor finner du alle heliportene i Norge og hvor helikoptrene tar av og ruter som du finner på Heliport.no. Du vil også se ankomst- og avreisepunktene, slik at du vet hvor du vil reise og hvilke forbindelser som går fra ankomstpunktet til det punktet du ønsker. Du kan finne informasjon som kart, adresse, bilder og mye mer slik at du vet hvor det er og all relevant informasjon.

Heliport

Bergen Lufthavn Flesland (Bergen Heliport)

Flyplassvegen 555, 5258 Bergen

+4767031555

Web: https://avinor.no/flyplass/bergen/

Brønnøysund Lufthavn

Hovøyveien 11, 8900 Brønnøysund

+4767033300

Web: https://avinor.no/flyplass/bronnoysund/

Florø Lufthavn

Thor Solbervei, 6900 Florø

Web: https://avinor.no/flyplass/floro/

Kristiansund Lufthavn

Flyplassveien 2, 6517 Kristiansund

+4767032400

Web: https://avinor.no/flyplass/kristiansund/

Stavanger Lufthavn Sola (Sola Helikopterterminal)

Flyplassvegen 240, 4055 Stavanger Lufthavn

+4767031000

Ruter og avgangs-/ankomststeder

Fra/Til Offshorelokasjon

 • Aasta Hansteen
 • Akofs Seafarer
 • Askeladden
 • Askepott
 • Brage
 • Cosl Promoter
 • Deepsea Aberdeen
 • Deepsea Atlantic
 • Deepsea Nordkapp
 • Deepsea Stavanger
 • Deepsea Yantai
 • Draugen
 • Edvard Grieg
 • Ekofisk 2/4 K
 • Ekofisk 2/4 L
 • Eldfisk 2/7 S
 • Floatel Superior
 • Gina Krog
 • Gjøa
 • Grane
 • Gudrun
 • Gullfaks A
 • Gullfaks B
 • Gullfaks C
 • Heidrun
 • Heidrun B
 • Heimdal
 • Island Wellserver
 • Ivar Aasen
 • Johan Sverdrup Feltsenter
 • Kristin
 • Kvitebjørn
 • Linus
 • Njord A
 • Njord B
 • Noble Integrator
 • Noble Invincible
 • Noble Lloyd Noble
 • Norne
 • Oseberg A
 • Oseberg C
 • Oseberg Sør
 • Oseberg Øst
 • Randgrid
 • Ringhorne
 • Scarabeo 8
 • Skarv FPSO
 • Sleipner A
 • Sleipner B
 • Snorre A
 • Snorre B
 • Statfjord A
 • Statfjord B
 • Statfjord C
 • Transocean Enabler
 • Transocean Encourage
 • Transocean Norge
 • Transocean Spitsbergen
 • Troll A
 • Troll B
 • Troll C
 • Ula
 • Valhall PH
 • Visund
 • West Elara
 • West Phoenix
 • Yme Inspirer
 • Åsgard A
 • Åsgard B

Heliport.no mobil

Heliport.no har foreløpig ingen mobilapplikasjon. Du vil derfor ikke kunne installere en app, men du kan få tilgang til den fra nettleseren din, på lenken nedenfor. Heliport.no app er dessverre ikke tilgjengelig.

Det er likevel ikke sikkert at det ser veldig bra ut, siden nettstedet ikke er designet for mobilbruk, og vi anbefaler å bruke det på en datamaskin for enkelhets skyld. Det bør imidlertid ikke være noe problem å få tilgang til heliport.no på mobilen, og sjekke de neste tilgjengelige flyvningene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *