Flybuss Sandnessjøen: Priser og Tidtabell | All Informasjon

Flybuss Sandnessjøen er en pålitelig og praktisk transporttjeneste som forbinder Sandnessjøen lufthavn med Sandnessjøen sentrum. Flybussen tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert transport til og fra flyplassen, og er tilgjengelig for både innenlandske og internasjonale flyreisende.

Prisene for Flybuss Sandnessjøen varierer avhengig av reisens lengde og tidspunktet på dagen. Det er også rabatter tilgjengelige for studenter og pensjonister. Reisende kan kjøpe billetter på bussen eller på forhånd på nettet. Flybussen har også et praktisk tidsplan som gir informasjon om nøyaktige tider for avganger og ankomster.

Uansett om du er på vei til eller fra Sandnessjøen lufthavn, er Flybuss Sandnessjøen et pålitelig og praktisk alternativ for transport. Med rimelige priser og enkel tilgang til billetter, er det enkelt å planlegge reisen din og komme dit du trenger å være i tide.

Flybuss Sandnessjøen

Flybuss Sandnessjøen er en praktisk og effektiv måte å reise mellom Sandnessjøen Lufthavn og Sandnessjøen sentrum. Bussen går regelmessig i løpet av dagen, og det er enkelt å finne riktig tidspunkt for å komme seg til eller fra flyplassen.

Ruter og tidtabell

Flybussen mellom Sandnessjøen Lufthavn og Sandnessjøen sentrum går flere ganger om dagen. Bussen stopper også på ulike steder i sentrum, slik at du kan velge det stoppet som er nærmest din destinasjon. Tidtabellen kan variere avhengig av tid på døgnet og ukedag, så det er lurt å sjekke oppdaterte rutetider før du reiser.

For å finne oppdatert informasjon om rutetider og holdeplasser, kan du besøke nettsiden til Flybussen Sandnessjøen eller laste ned deres app. Du kan også kontakte kundeservice for mer informasjon.

Priser og billetter

Prisene for å reise med Flybussen Sandnessjøen varierer avhengig av din destinasjon og om du kjøper enkeltbillett eller tur-retur billett. Det er også mulig å kjøpe billetter på forhånd på nettet, eller betale direkte på bussen med kort eller kontanter.

For å finne oppdaterte priser og kjøpe billetter på nettet, kan du besøke nettsiden til Flybussen Sandnessjøen eller laste ned deres app. Du kan også kontakte kundeservice for mer informasjon om billettpriser og betalingsmuligheter.

Reiseinformasjon

Flybussen Sandnessjøen er en pålitelig og trygg måte å reise mellom Sandnessjøen Lufthavn og Sandnessjøen sentrum. Bussen er utstyrt med moderne fasiliteter og komfortable seter, slik at du kan slappe av og nyte turen.

Det er viktig å være oppmerksom på at rutetider og priser kan endre seg fra tid til annen. Det er derfor lurt å sjekke oppdatert informasjon før du reiser med Flybussen Sandnessjøen. Du kan også kontakte kundeservice for mer informasjon og hjelp med å planlegge din reise.

Kontaktinformasjon

For spørsmål eller henvendelser angående Flybuss Sandnessjøen, kan du kontakte selskapet direkte på følgende måter:

Du kan også følge Flybuss Sandnessjøen på sosiale medier for oppdateringer og nyheter:

For spørsmål om billetter eller bestilling av reise, kan du kontakte TTP, som er ansvarlig for billett- og betalingssystemet for Flybuss Sandnessjøen. Du kan kontakte TTP på telefon +47 75 04 22 00 eller via e-post til support@ttp.no.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *