Flybussen Narvik: Alt om Timer og Priser | All informasjon du trenger å vite

Flybussen Narvik er en populær transporttjeneste som tilbyr enkel og effektiv transport mellom Narvik sentrum og Narvik flyplass. Tjenesten har faste avganger gjennom hele døgnet, og tilbyr konkurransedyktige priser for reisende.

For de som ønsker å benytte seg av Flybussen Narvik, er det viktig å være oppmerksom på de ulike prisene og tidene som gjelder for tjenesten. Flybussen Narvik tilbyr både enkeltbilletter og returbilletter, og prisene varierer avhengig av reisens lengde og type billett. Det er også viktig å være oppmerksom på at det kan være endringer i rutetidene i forbindelse med høytider og andre spesielle hendelser.

For å gjøre det enkelt å planlegge reisen med Flybussen Narvik, tilbyr tjenesten en nettbasert reiseplanlegger som gir informasjon om de ulike rutene og prisene. Reisende kan også kjøpe billetter på nettet eller på bussholdeplassene. Med sin pålitelige og effektive service, er Flybussen Narvik et utmerket alternativ for de som ønsker å reise mellom Narvik sentrum og flyplassen.

Flybussen Narvik

Flybussen Narvik er en transporttjeneste som tilbyr busstransport mellom Narvik sentrum og Narvik lufthavn. Tjenesten er tilgjengelig for alle som ønsker å reise til og fra flyplassen, og tilbyr en rekke tjenester og fordeler for passasjerene.

Tjenester

Flybussen Narvik tilbyr en rekke tjenester for passasjerene, inkludert gratis Wi-Fi, stikkontakter og USB-porter ombord i bussen. Passasjerene kan også benytte seg av toaletter og bagasjerom på bussen. Bussen er tilrettelagt for funksjonshemmede, og har plass til rullestoler og barnevogner.

Ruter og tidtabell

Flybussen Narvik har faste ruter mellom Narvik sentrum og Narvik lufthavn, og kjører i henhold til en fast tidtabell. Passasjerene kan sjekke tidtabellen på nettstedet til Flybussen Narvik, og kjøpe billetter på forhånd. Bussen stopper også på utvalgte hoteller og andre steder langs ruten.

Priser og billetter

Prisene for Flybussen Narvik varierer avhengig av reisemålet og tidspunktet på dagen. Passasjerene kan kjøpe billetter på nettstedet til Flybussen Narvik, eller på bussen. Det er også mulig å kjøpe billetter fra billettautomater på Narvik lufthavn.

Bagasje

Passasjerene kan ta med seg inntil to kolli bagasje ombord i Flybussen Narvik. Bagasjen skal være merket med navn og adresse, og skal plasseres i bagasjerommet på bussen. Flybussen Narvik tar ikke ansvar for skade eller tap av bagasje under transporten.

Barne- og studentrabatter

Passasjerer som er studenter eller barn under 16 år kan få rabatt på billettprisen hos Flybussen Narvik. Det er også mulig å kjøpe enkeltbilletter eller periodebilletter til redusert pris for studenter.

Kontaktinformasjon

Passasjerene kan kontakte Flybussen Narvik på telefon eller e-post hvis de har spørsmål eller trenger hjelp. Telefonnummeret og e-postadressen til Flybussen Narvik finnes på nettstedet deres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *