Flybuss Moss Gardermoen: Timer og priser | All informasjon – Alt du trenger å vite!

Flybuss Moss Gardermoen er et transportmiddel som tilbyr pålitelige og rimelige transportløsninger mellom Moss og Oslo lufthavn Gardermoen. Med hyppige avganger og konkurransedyktige priser er Flybuss Moss Gardermoen et populært valg blant reisende som ønsker en enkel og stressfri måte å komme seg til og fra flyplassen på.

Her finner du de beste alternativene for å komme deg til Oslo lufthavn fra Moss med buss. For tiden er det to hovedbusser som kjører denne ruten, og de er de raskeste. VY3-bussen, VY6-bussen og FB11-bussen som drives av Vy Buss. Det finnes også kombinasjoner av tog og buss eller buss og tog som kan være raskere på visse tider når det ikke går busser. Men i denne artikkelen vil vi fokusere på hvordan du kan komme deg til og fra Moss kun med buss. Det kan være andre bussruter, men vi vil fokusere på de viktigste og raskeste.

Du finner all informasjon som rute, priser, hvor du finner rutetider og alle relevante lenker i denne artikkelen. Så bli med oss for å finne ut den beste måten å komme seg til og fra flyplassen.

Oppsummering: Det raskeste alternativet for å komme til Oslo lufthavn fra Moss er å gå til Mossporten holdeplass. Der kan du ta buss FB11, som tar 1 time og 30 minutter og koster 319 kr. Det finnes rabatter for studenter, pensjonister og barn (se nedenfor). Det finnes billigere alternativer hvis du kombinerer VY3-bussen med en annen buss fra Oslo til flyplassen, men reisetiden blir lengre. Så vi anbefaler å bruke FB11 som drives av Vy Buss for mindre problemer. Bussfrekvensen er vanligvis en buss hver time til og fra flyplassen.

Flybuss Moss Tidsplanner

Buss FB11 avgår vanligvis kl 04:09 om morgenen fra Mossporten til 22:09, med en frekvens på en time per buss. Du vil virkelig ikke ha noen problemer på grunn av den høye frekvensen av busser direkte til Oslo lufthavn. På returen går bussene fra 04:45 til 23:10. Vær oppmerksom på at dette er den vanlige rutetabellen, men på helligdager og i helgene kan den variere. For dette er det best å konsultere lenken under knappen.

Nedenfor kan du også se holdeplassene mellom Mossporten og flyplassen med denne bussen. I tillegg til adressen, et kart og bilder av hvor bussen går fra, slik at du vet hvor du kan ta bussen og hvilke holdeplasser det er i tilfelle du er nærmere en av dem. Selv om vi anbefaler deg å gå på bussen fra Mossporten, siden det er hovedstasjonen, er det også bussholdeplasser før Moss. Spesielt hvis du bor i utkanten, kan du være interessert i dette, som du kan se nedenfor.

Høyden Ryggeveien

1523 Moss, Norge

Nesparken

1530 Moss, Norge

Mosseporten

1599 Moss, Norge

Sonsveien Stasjon

1550 Hølen, Norge

Vestby Bru

1543 Vestby, Norge

Korsegården

1433 Ås, Norge

Oslo Lufthavn

2060 Gardermoen, Norge

Rutekart med alle stoppesteder til Oslo lufthavn (FB11 Linje):

Flybuss Moss Gardermoen Priser

Buss FB11 koster 319 kr fra Høyden Ryggeveien. Siden bussen kommer fra Fredrikstad, er prisen fra begynnelsen 355 kr. Men for stoppene i og rundt Moss er prisen 319 kr, med rabatter for studenter, militære, pensjonister og barn, som du kan se i tabellen nedenfor.

Vær oppmerksom på at prisene kan variere i høysesongen eller hvis selskapet bestemmer seg for å øke prisene. Selv om prisene er sjekket manuelt, kan det alltid være en økning i prisen av selskapet.

ReisendePris (fra Høyden Ryggeveien)
Voksen319 kr
Barn/Ungdom209 kr
Militær43 kr
Honnør245 kr
Student209 kr
Pris fra Høyden Ryggeveien Voksen
Pris fra Høyden Ryggeveien Student
Pris fra Høyden Ryggeveien Honnør
Pris fra Høyden Ryggeveien Barn/Ungdom
Pris fra Høyden Ryggeveien Militær

Hvor lang tid tar det å reise med Flybussen Moss?

Flybussen Moss bruker 1 time og 31 minutter fra Mossporten til Oslo lufthavn. Fra Oslo lufthavn til Fredrikstad stasjon tar det 1 time og 17 minutter. Reisetid fra andre stopp på FB11, hvis du vil vite estimert tid fra hvert stopp og ikke går på på Mossporten:

 • Ørebekk Rv. 110 (2h 6m)
 • Skårakrysset (2h 4m)
 • Solgård (2h 3m)
 • Karlshus Esso (1h 52m)
 • Jonsten E6 (1h 51m)
 • Rygge E6 (1h 47m)
 • Høyden Ryggeveien (1h 39m)
 • Nesparken (1h 33m)
 • Mosseporten (1h 31m)
 • Sonsveien Stasjon (1h 23m)
 • Vestby Bru (1h 14m)
 • Korsegården (1h 8m)

Hvor kan jeg parkere i nærheten av Mossporten?

Mosseporten tilbyr 750 gratis parkeringsplasser for besøkende. Enten du kommer med bil eller elbil, er det god plass. Har du elbil, se etter ladeområdet Mer, der du finner gode lademuligheter.

Senteret har totalt 750 parkeringsplasser, som er fordelt på parkeringsdekket og området utenfor hovedinngangene ved McDonald’s og Meny. Dette gjør det enkelt å finne en parkeringsplass uansett hvor du skal.

Hvis du kjører elbil, er det også egne ladestasjoner tilgjengelig. Disse laderne er imidlertid avgiftsbelagte, slik at du kan lade bilen mens du er i senteret.

Det finnes også gratis parkeringsplasser for funksjonshemmede. De ligger utenfor hovedinngangen, ved Meny, Rema 1000, Mc Donalds og på taket av parkeringshuset. Vi ønsker å sørge for at alle besøkende har tilgang til praktisk parkering.

Hvis du kommer med sykkel, trenger du ikke å bekymre deg. Det er sykkelstativer rett utenfor eller ved siden av hovedinngangene. Dette gjør det enkelt for syklister å parkere trygt og enkelt.

Mosseporten er opptatt av å tilby praktiske og tilgjengelige parkeringsmuligheter for alle besøkende. Uansett hvordan du velger å komme deg til senteret, kan du være sikker på at det er god plass. Nærmeste parkeringsplass ligger 17 minutter unna, så vi anbefaler deg å parkere i Mossporten, da det er for langt å gå til parkeringsplasser.

Parkering Sykehuset Østfold Moss | APCOA

Gangavstand: 17 minutt

Peer Gynts vei 78, 1535 Moss

+4722057500

Andre parkeringsplasser

Alternativer til Flybuss Moss Gardermoen

Dersom du ikke ønsker å ta Flybuss Moss Gardermoen, finnes det flere alternativer for å komme deg til og fra Oslo Lufthavn på Gardermoen. Her er noen av de mest populære alternativene:

Tog

Et av de mest populære alternativene til Flybuss Moss Gardermoen er tog. Det går tog fra flere steder i Norge til Gardermoen, og det er enkelt å finne billetter og rutetider på nettsidene til Vy. Togturen tar vanligvis rundt 20-30 minutter fra Oslo sentrum til Gardermoen, og det går tog med jevne mellomrom gjennom hele dagen.

Bilutleie

Dersom du ønsker å leie bil for å komme deg til og fra Gardermoen, kan du velge blant flere bilutleieselskaper som har avdelinger på flyplassen. Det er enkelt å bestille bil på nettet, og du kan velge mellom ulike bilmodeller og prisklasser. Husk å bestille i god tid for å sikre deg den beste prisen.

Taxi

Dersom du ønsker å ta taxi til eller fra Gardermoen, finnes det flere taxitjenester som tilbyr faste priser til og fra flyplassen. Det er enkelt å bestille taxi på nettet eller via telefon, og du kan velge mellom ulike bilmodeller og prisklasser. Husk å bestille i god tid for å sikre deg den beste prisen.

Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål eller trenger hjelp med å planlegge reisen din med Flybussen Fredrikstad (vy.no FB11), kan du kontakte kundeservice på telefon eller e-post.

Åpningstider:

 • Mandag til fredag: 08:30-15:30
 • Helger: stengt
 • Helligdager: stengt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *