Flybuss Haugesund: Timer og priser | Alt du trenger å vite

Flybuss Haugesund er en skytteltjeneste som tilbyr bussforbindelser mellom Haugesund lufthavn og Haugesund sentrum. Tjenesten har et bredt utvalg av avgangstider, noe som gir fleksibilitet for reisende som ønsker å planlegge reisen til og fra flyplassen. Bussen på denne linjen opereres av Tide AS og har nummer FB49.

For reisende som ønsker å finne ut mer om Flybuss Haugesund, finner du all relevant informasjon og lenker til informasjon om alle bussene, som priser, avganger og mer her.

Enten du reiser til eller fra Haugesund lufthavn, er Flybuss Haugesund et pålitelig og praktisk alternativ for reisende. Bussene er synkronisert med flyene ettersom det er en flyplass med lite frakt. Så hver avgang og ankomst har en Flybuss for å få deg tilbake til byen. Så hvis du tar et fly eller ankommer fra en annen destinasjon, er det veldig sannsynlig at det vil være en buss på en tidlig time for å returnere til byen eller gå til flyplassen.

Oppsummering: Reisetiden fra sentrum til flyplassen og tilbake er 30 minutter. Prisen er 149 kr, med rabatter for eldre, pensjonister, barn og studenter, der prisen er 99 kr. Rutetabellen er ikke fast, da den avhenger av antall avganger hver dag. Men du kan vanligvis finne busser som går fra sentrum til flyplassen kl. 14.00 og 16.30. Noen dager går det ingen busser fordi det ikke er noen flyavganger. Bussen er linje FB49 som drives av Tide AS.

Flybuss Haugesund: Tidsplanner

Som nevnt ovenfor er tidsplanen ikke en fast tidsplan. Busser er bare tilgjengelige når det er avganger eller ankomster, og på noen dager er det ingen i det hele tatt. De vanligste busstidene er likevel 14:00 og 16:30. Du kan sjekke alle rutetidene for den dagen du er interessert i ved å klikke på den blå knappen nedenfor.

Når det gjelder ruten, la oss ta en titt på alle holdeplassene på denne ruten. Med totalt 11 stopp, slik at du vet hvor du kan komme deg på bussen, og du trenger ikke å gå til hovedbusstasjonen i Haugesund hvis det er et stopp nærmere deg.

Haugesund Bussterminal

5522 Haugesund, Norge

Edda Kino

5525 Haugesund, Norge

Bytunet

5525 Haugesund, Norge

Strandgata/Torggata

5527 Haugesund, Norge

Strandgata Terminal

5527 Haugesund, Norge

Quality Hotel Maritim

5528 Haugesund, Norge

Rådhusparken

5528, Haraldsgata 64, 5528 Haugesund, Norge

Haugesund Sjukehus

5522 Haugesund, Norge

Norheim Bussterminal

5542 Karmsund, Norge

Park Inn Haugesund Airport Hotel

4262 Avaldsnes, Norge

Haugesund Lufthavn

4262 Avaldsnes, Norge

Rutekart med alle stoppesteder til Haugesund lufthavn (FB49 Linje):

Flybuss Haugesund: Priser

Flybuss Haugesund tilbyr rimelige priser for både voksne og barn. Billetter kan kjøpes på forhånd på nettet eller på bussen. Nedenfor finner du en lenke med en blå knapp for å kjøpe billetter. Prisen er 149 kr for voksne, og det er rabatt for militære, barn, pensjonister og studenter. Der er prisen redusert til 99 kr.

ReisendePriser
Voksen149 kr
Student99 kr
Honnør99 kr
Barn99 kr
Vernepliktig99 kr

De nevnte rabattene fungerer på følgende måte og med følgende krav og nødvendig dokumentasjon for å bevise det:

Familierabatt

Alle barn under 4 år reiser gratis i følge med foresatt. Barn fra 4 til og med 15 år betaler barnebillett når de reiser alene.

Familiebillett: Inntil 4 barn til og med 15 år reiser gratis i følge med 1 voksen. Familiebilletten gjelder ikke for skoleklasser eller større grupper som reiser sammen.

Studentrabatt

Studenter under 31 år som studerer på heltid har rett til studentrabatt.

  • Gyldig bevis må fremvises til sjåfør ved påstigning. Gyldig bevis er: Studentkort med bekreftelse for betalt semesteravgift, digitalt studentbevis på mobil, eller dokumentasjon/skolebevis fra skole eller lærerbedrift som bekrefter skolegang inneværende semester sammen med bankkort, førerkort, pass eller annen legitimasjon med foto. For studenter som studerer i utlandet er kun ISIC-kort gyldig som studentbevis. Det innrømmes ikke rabatt til deltagere ved kortvarige kveldskurs eller språkkurs.

Honnør/senior rabatt 

Honnørrabatt gis til alle over 67 år, blinde, og passasjerer som mottar uføretrygd fra NAV.

  • Gyldig bevis/ legitimasjon må fremvises til sjåføren ved påstigning. Medreisende som ikke oppfyller kravet til honnør gis ikke rabatt.

Vernepliktige 

Vernepliktige soldater som avtjener førstegangstjeneste får rabatt på enkeltbilletter.

  • Forsvarets ID-kort eller innkallingsbrev til førstegangstjeneste er godkjent moderasjonsbevis og må fremvises uoppfordret ved påstigning.

Ledsagere

Kun ledsagere som leder døvblinde passasjerer reiser gratis. Utover det gis det ikke rabatt til ledsager/reisende med ledsagerbevis.

Hvor skal du parkere bilen for å ta Flybuss Haugesund?

Hvis du ikke vet hvor du skal parkere for å komme deg på Flybuss Haugesund fra rutebilstasjonen, la oss ta en titt. Siden det er den mest brukte bussholdeplassen, la oss se hvilke muligheter du har for å parkere rundt den, slik at du ikke trenger å gå for langt.

På andre bussholdeplasser har du kanskje ikke noe problem med å parkere. Spesielt de som ligger lenger ut av byen og har en åpen plass eller en offentlig parkeringsplass ved siden av. Så hvis du vil parkere i nærheten av busstasjonen, la oss se hvilke alternativer som er tilgjengelige.

Haugesund Parkering

Gangavstand: 5 minutt

Flotmyrgata 195, 5525 Haugesund, Norge

Sørhauggata 192 Parking

Gangavstand: 8 minutt

Sørhauggata 192, 5525 Haugesund, Norge

Elbil P-plass

Gangavstand: 8 minutt

Sørhauggata 165, 5525 Haugesund, Norge

Haugesund Parkering

Gangavstand: 9 minutt

Grønhauggata 4, 5525 Haugesund, Norge

Kirkegata 166 | APCOA PARKING

Gangavstand: 6 minutt

Kirkegata 166, 5525 Haugesund, Norge

+4722057500

Mer informasjon finner du her.

Andre parkeringsplasser

Hvor lang tid tar Flybuss Haugesund reisen fra Haugesund Bussterminal til Haugesund Lufthavn?

Reisetiden er 30 minutter. Både frem og tilbake. Hvis du stiger på på de andre stoppestedene underveis, reduseres varigheten med flere minutter ved hvert stopp.

Kontaktinformasjon for Flybuss Haugesund

Dersom man har spørsmål om rutetider, priser eller annen informasjon om Flybuss Haugesund, kan man kontakte selskapet på følgende måter:

Åpningstidene for kundeservice er mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 16:00. I helgene og på helligdager er kundeservice stengt.

Dersom du har mistet noe på bussen, kan du kontakte Flybuss Haugesund på telefon eller e-post. Husk å oppgi informasjon om hva du har mistet og når og hvor du har mistet det.

Dersom du ønsker å gi tilbakemelding på din opplevelse med Flybuss Haugesund, kan du sende en e-post til post@flybuss.net eller fylle ut skjemaet på nettsiden deres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *