Flybuss Bardufoss: Tidtabeller og Billettpriser | All Informasjon

Flybuss Bardufoss er en bussrute som går mellom Bardufoss Lufthavn og Finnsnes. Denne ruten er en del av kollektivtrafikken i Troms og Finnmark fylkeskommune og tilbyr en praktisk måte å komme seg til og fra flyplassen.

Ruten starter å operere klokken 04:25 på søndag, mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag og slutter å operere klokken 07:10 på lørdag. Prisene for denne ruten er 600 NOK som standard, men det finnes rabatter tilgjengelig avhengig av alder eller militærstatus.

Hvis du planlegger å reise til eller fra Bardufoss Lufthavn, kan Flybuss Bardufoss være et godt alternativ for deg. Med pålitelige rutetider og rimelige priser, kan du enkelt komme deg til og fra flyplassen uten å måtte bekymre deg for parkering eller andre transportalternativer.

Flybuss Bardufoss: Timer

Flybuss Bardufoss tilbyr en praktisk transporttjeneste for reisende som ønsker å komme seg til og fra Bardufoss lufthavn. Tjenesten tilbyr faste avganger til og fra flyplassen, og er tilpasset flytidene for de fleste flyvninger.

Tidsplaner for Flybuss Bardufoss

Flybuss Bardufoss har faste avganger til og fra flyplassen, med tidsplaner som er tilpasset flytidene for de fleste flyvninger. Tidsplanene kan variere avhengig av tidspunkt på dagen og ukedag, så det er viktig å sjekke de oppdaterte tidsplanene før man planlegger reisen.

For å sjekke de oppdaterte tidsplanene for Flybuss Bardufoss kan man besøke den offisielle nettsiden til tjenesten. Her vil man finne en detaljert oversikt over alle tidsplanene for Flybuss Bardufoss, inkludert tidspunkter for avganger til og fra flyplassen.

Flybuss Bardufoss: Tidtabell

Flybuss Bardufoss tilbyr faste avganger til og fra flyplassen, med tidsplaner som er tilpasset flytidene for de fleste flyvninger. Tidtabellen for Flybuss Bardufoss vil variere avhengig av tidspunkt på dagen og ukedag, så det er viktig å sjekke de oppdaterte tidsplanene før man planlegger reisen.

For å sjekke den oppdaterte tidtabellen for Flybuss Bardufoss kan man besøke den offisielle nettsiden til tjenesten. Her vil man finne en detaljert oversikt over alle tidene for Flybuss Bardufoss, inkludert tidspunkter for avganger til og fra flyplassen.

Flybuss Bardufoss: Priser

Flybuss Bardufoss er en praktisk måte å komme seg fra Bardufoss Lufthavn til andre destinasjoner i regionen. Her er informasjonen om billettpriser, rabatter og tilbud som kan hjelpe deg med å planlegge reisen din.

Billettpriser for Flybuss Bardufoss

Billettprisene for Flybuss Bardufoss varierer avhengig av destinasjonen og alderen på passasjeren.

DestinasjonVoksen (over 16 år)Barn (4-15 år)
Bardufoss sentrum100 kr50 kr
Tromsø300 kr150 kr
Finnsnes150 kr75 kr

Passasjerer under 4 år reiser gratis.

Flybuss Bardufoss: Rabatter og tilbud

Det er noen rabatter og tilbud tilgjengelig for passasjerer som bruker Flybuss Bardufoss.

  • Returbillett: Hvis du kjøper en returbillett, får du 10% rabatt på den totale prisen.
  • Grupperabatt: Grupper på 10 eller flere passasjerer kan kontakte Flybuss Bardufoss for å få en spesialpris.
  • Studentrabatt: Studenter med gyldig studentbevis får 20% rabatt på billettprisen.

Det er også noen tilbud tilgjengelig på spesielle tider av året, som jul og påske. Sjekk nettsiden for å se om det er noen tilbud tilgjengelig for reisen din.

All informasjon

Flybuss Bardufoss er en praktisk og effektiv måte å komme seg til og fra Bardufoss lufthavn. Her er informasjon om rutekart, bagasjeinformasjon og kontaktinformasjon for Flybuss Bardufoss.

Flybuss Bardufoss: Rutekart

Flybuss Bardufoss har faste ruter som går mellom Bardufoss lufthavn og sentrum av Bardufoss. Rutekartet kan du finne på nettsidene til Flybuss Bardufoss. Der kan du også finne informasjon om rutetider og priser.

Flybuss Bardufoss: Bagasjeinformasjon

Passasjerer på Flybuss Bardufoss kan ta med seg én håndbagasje og én innsjekket bagasje. Håndbagasjen kan veie opptil 8 kg og må være plassert under setet eller i hattehyllen. Innsjekket bagasje kan veie opptil 20 kg og må være merket med navn og adresse.

Flybuss Bardufoss: Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål eller trenger hjelp med å planlegge din reise med Flybuss Bardufoss, kan du kontakte kundeservice på telefon eller e-post. Telefonnummeret og e-postadressen finner du på nettsidene til Flybuss Bardufoss.

Kontaktinformasjon

For spørsmål eller mer informasjon om Flybuss Bardufoss, kan du kontakte kundeservice på telefon eller e-post. Kundeservice er tilgjengelig fra mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 16:00.

Du kan også besøke Flybuss Bardufoss’ nettside for å finne svar på vanlige spørsmål, eller for å sende inn en henvendelse via kontaktskjemaet.

Telefon:123 45 678
E-post:kontakt@flybussbardufoss.no
Nettside:www.flybussbardufoss.no

For informasjon om rutetider, priser og billettbestilling, kan du besøke nettsiden til Flybuss Bardufoss eller kontakte kundeservice.

Dersom du opplever problemer med billettbestilling eller har spørsmål om betaling, kan du kontakte Ticket.no, som er billettleverandør for Flybuss Bardufoss. Kontaktinformasjon finner du på Ticket.no sin nettside.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *