Ferge Stornes Bjørnerå

I denne artikkelen vil vi dekke all informasjon om rute 177, som er fergen som forbinder Stornes med Bjørnerå, med en reisetid på bare 10 minutter. Det er en av de korteste fergene som finnes.

Denne ruten trafikkeres av Norled, med deres ferge M/F Lyngen. Her finner du også kontaktinformasjon for å få svar på eventuelle spørsmål eller bestille billett.

Følg med hvis du har spørsmål om de viktigste aspektene ved denne ruten, der vi vil dekke det som ofte er vanskelig å finne eller ikke finnes i enkle PDF-filer.

Stornes Bjørnerå

Tidsplaner

Avkjørslene fra Stornes finner du i den første raden på bildet nedenfor. Det går vanligvis en fergeavgang hver halvtime, så det bør ikke være noe problem å komme seg om bord på en av de hyppige avgangene på bare 10 minutter.

Den første fergen går kl. 06.00, og det går ferger frem til kl. 23.00 på hverdager. I helgene er rutetabellen redusert med noen timer, men det er likevel mulig å komme seg på en ferge på de fleste tider av døgnet. Så benytt deg av denne korte ruten.

Du kan se PDF-filen her.

Unngå uforutsette hendelser ved å konsultere rutetabellene i sanntid, noe du kan gjøre på følgende lenke. På denne måten kan du se de oppdaterte rutetabellene i tilfelle det skjer endringer i avgangen til en ferge.

Rutetider

Du kan se ruten denne fergen tar med sin 10-minutters reise nedenfor, slik at du vet hvilken rute den tar. I dette tilfellet er det en rett linje som bare forbinder to punkter og ikke har noen andre punkter på ruten.

Pris

Prisene starter på 40 kr for motorsykler, 93 kr for biler og 697 kr for kjøretøy over 22 meter. Men dette er de dyreste prisene du kan forvente å betale.

Heldigvis finnes det to måter å betale mindre på. Den første er hvis kjøretøyet ditt er utslippsfritt (elektrisk eller hydrogen), da betaler du 50 % mindre. Den andre måten er å bruke AUTOPASS, som du kan se i tabellene nedenfor, med rabatter på 10 %, 50 % eller 40 %, avhengig av hvilken type avtale du har med plattformen. Så dra nytte av disse rabattene og ikke betal full pris hvis du kan unngå det. Spesielt hvis du vanligvis reiser med ferge.

Hvis du ønsker å se prisene fra kilden vi har hentet dem fra og verifisere dataene, kan du gjøre det på følgende lenke. Enten prisene ikke er oppdatert eller du bare vil sjekke dem, kan du gjøre det ved å klikke på knappen.

Stornes Ferjekai

Du kommer raskt og enkelt til Stornes Ferjekai ved å følge vei 867 helt til enden. Men hvis du vil være sikker og se ruten, kan du nedenfor se et kart over hvor den ligger.

Når du kommer dit, bør du komme 5-10 minutter for tidlig for ombordstigning. Ettersom dette er en kort reise, er det ikke nødvendig å gi beskjed i god tid i forveien, slik tilfellet er med ferger som har få avganger eller reiser på 1 time eller mer. Du kan ta med deg bilen om bord, og husk at det er gratis for passasjerer på denne fergen.

Bjørnerå Stornes

Vet du ikke hvordan ruten fra Bjørnerå ser ut? Vel, det er akkurat det vi skal se nå. Alt du trenger å vite om den, og hvordan den skiller seg fra det vi allerede har sett. Så gjør deg klar til å se det.

Tidsplaner

Avganger fra Bjørnerå er fra kl. 06:15 om morgenen til kl. 23:15. På lørdager er første avgang kl. 07:30 og på søndager kl. 09:30.

Det er færre avganger med denne fergen på lørdager og søndager fordi det ikke er like stor trafikk og etterspørsel etter den. Likevel har du ingen problemer med å komme deg rundt hele dagen, enten det er lørdag, søndag eller midt i uken med denne fergen, ettersom det bare tar 10 minutter å reise, og fergene vanligvis har avgang hver halvtime. I helgene er det avganger hver time. Så kom i god tid for å kunne gå om bord uten problemer, så kommer du over til den andre siden.

Du kan se PDF-filen her.

Unngå uforutsette hendelser ved å konsultere rutetabellene i sanntid, noe du kan gjøre på følgende lenke. På denne måten kan du se de oppdaterte rutetabellene i tilfelle det skjer endringer i avgangen til en ferge.

Pris

Vi har ikke funnet noen prisforskjell, siden det er en direkterute, koster det det samme fra alle steder.

Likevel vet vi at mange av dere kanskje har hoppet over den forrige delen av prisene, og for at dere ikke skal måtte gå opp igjen, lar vi det stå igjen.

Hvis du ønsker å se prisene fra kilden vi har hentet dem fra og verifisere dataene, kan du gjøre det på følgende lenke. Enten prisene ikke er oppdatert eller du bare vil sjekke dem, kan du gjøre det ved å klikke på knappen.

Bjørnerå Ferjekai

Bjørnerå Ferjekai har en skjerm der du kan se de neste fergeavgangene. Da vet du hvor lang tid du har igjen å vente, og du kan gå på toalettet eller vente i fergehavnens fasiliteter.

Vi gjør det enkelt for deg å komme dit. Se kartet nedenfor for et kart over hvor denne fergehavnen har forbindelse med Stornes. Og du bør komme minst 5 minutter før ombordstigning med kjøretøyet ditt, og forsikre deg om at portene ikke er låst hvis du ankommer like før avgangstid.

Kontaktinformasjon

Vet du ikke hvordan du kontakter de ansvarlige for denne ruten? Ingen grunn til bekymring, vi hjelper deg. Nedenfor finner du både spesifikk informasjon om denne ruten og generell informasjon om selskapet som driver den, som i dette tilfellet er Norled. Så benytt deg av den for å komme ut av enhver tvil eller når du trenger det.

M/F Lyngen Telefon: +47 902 06 914

E-postkundeservice@norled.nopost@norled.no 

Kontakthttps://dialog.norled.no/

Nettstedhttps://www.norled.no/

Hvor lang tid tar fergeturen Stornes Bjørnerå?

Varigheten på denne ruten er ca. 10 minutter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *