Ferge Barmen Barmsund

Fergen mellom Barmen og Barmsund betjenes av Vidar Hop Skyssbåter AS med deres ferge MF Barmen med en reisetid på mellom 7-9 minutter og er rute 1037. Det er en svært kort rute som forbinder Barmøya med Norge for å få tilgang til andre deler av landet med bil. Selskapet som driver denne ruten har få andre fergeruter som denne, og du finner kontaktinformasjon for eventuelle spørsmål nedenfor.

Nå går vi over til det viktigste, nemlig det du sannsynligvis er ute etter, og det du er mest interessert i. Så la oss sette i gang.

Barmen Barmsund

Tidsplaner

Fra Barmen går første ferge kl. 06:15 og siste ferge kl. 21:50. Med en stor reduksjon av ferger på lørdager og søndager. Den første rutetabellen er mellom juni og august. Ellers finner du rutetabellen for resten av månedene nedenfor.

Som du ser, til tross for at det er en veldig kort rute, har den svært få avganger hver dag, og svært få på lørdager og søndager. Dette skyldes det lave passasjerantallet, og det gir ingen mening å ha en avgang hvert 30. minutt hvis det er få eller ingen passasjerer med.

Du kan lese PDF-filen her.

Du kan lese PDF-filen her.

Sjekk følgende lenke på knappen for rutetabeller i sanntid, og finn ut om eventuelle endringer i ruten. Bare klikk på knappen for å angi de to punktene på ruten, start og mål, så er du klar til å kjøre. Deretter kan du se når neste ferge går og om det er noen endringer.

Rutetider

For de mer nysgjerrige og de som liker å se alle detaljer før de går om bord, kan vi ta en titt på ruten denne fergen tar, som er veldig enkel. Som du kan se, er det en rett linje mellom to punkter, uten for mange komplikasjoner. Dette er ruten den tar i løpet av de 7-9 minuttene det tar.

Pris

Prisen for denne fergeruten er 0. Og hvis du ikke tror det, kan du se på bildet nedenfor at den egentlig ikke er verdt noe. Den er gratis, for øyeblikket. For hvert år kan de endre det norske fergetilskuddsregelverket, og det blir en betalt rute, eller hvis det blir en mye brukt ferge. Men for øyeblikket kan du nyte denne forbindelsen mellom Barmen og Barmsund uten å betale.

For mer oppdatert informasjon og alle detaljer, se den offisielle Autopass-siden for gratis ferger: https://autopassferje.no/gratis-ferje-fra-01-juli/

Du kan når som helst sjekke og verifisere priser ved å følge lenken nedenfor for mer informasjon.

Barmen Ferjekai

Hvis du har kommet deg til Barmøya, tror jeg ikke det er nødvendig å fortelle deg hvor Barmen Ferjekai ligger, da det er en av få veier inn til øya. Men for de av dere som reiser med ferge og ønsker å vite hvor dere ankommer, har vi lagt ved et kart slik at dere vet nøyaktig hvor på øya dere skal gå i land. Da kan du planlegge ruten din eller se hvor lang tid det vil ta å komme til det punktet på øya du ønsker å besøke. Så enkelt er det.

Barmsund Barmen

Det er på tide å se på ruten fra Barmsund og hvilke forskjeller den har som vi ikke har dekket ennå.

Tidsplaner

Fra Barmsund går første ferge kl. 06:05 og siste ferge kl. 21:50. Med en stor reduksjon på lørdags- og søndagsfergene. Vær oppmerksom på at den første rutetabellen kun gjelder mellom juli og august. Rutetabellen nedenfor gjelder for resten av året. Hvis du vil sjekke rutetabellen på dette tidspunktet, kan du også sjekke her som en offisiell kilde og finne ut av det med sikkerhet.

Du kan lese PDF-filen her.

Du kan lese PDF-filen her.

Sjekk følgende lenke på knappen for rutetabeller i sanntid, og finn ut om eventuelle endringer i ruten. Bare klikk på knappen for å angi de to punktene på ruten, start og mål, så er du klar til å kjøre. Deretter kan du se når neste ferge går og om det er noen endringer.

Pris

Prisene er de samme, dvs. 0. Så det er på tide å nyte denne ruten uten å måtte betale noe.

Du kan når som helst sjekke og verifisere priser ved å følge lenken nedenfor for mer informasjon.

Barmsund Ferjekai

Barmsund Ferjekai kan være vanskelig å finne. Men ikke nå lenger, takket være kartet nedenfor vet du nøyaktig hvor det ligger og hvordan du kommer deg dit. Barmsund Ferjekai ligger på vei 618, og det er en avkjørsel like ved havnen for å komme dit. Du vil kunne se skilt før du kommer til avkjøringen, slik at du vet hvor du skal svinge av. Hvis ikke, kan du alltids bruke Google Maps med kartet nedenfor.

Havnen i seg selv har ikke så mye å by på, bortsett fra den klassiske barrieren og fergestedet, og det er ikke så mange tilbud rundt havnen.

Kontaktinformasjon

Du kan se kontaktinformasjonen til selskapet som driver denne ruten, Vidar Hop Skyssbåter AS. Vi anbefaler at du kontakter dem hvis du har spørsmål om denne ruten. I tillegg gir vi deg kontaktnummeret til fergen, samt det generelle kontaktnummeret til selskapet, slik at du har forskjellige måter å kontakte og få svar på spørsmålene dine.

Telefon MF Barmen: 911 89 343

Vidar Hop, Daglig leiar, +47 975 24 616 – vidar@vidarhop.no

Dersom reisande ynskjer varsel om evt avvik i ruta, kan de få dette ved å kontakte Vidar Hop Skyssbåter AS på tlf: 970 92 999 eller på e-post: hahop@vidarhop.no

Hvor lang tid tar fergeturen Barmen Barmsund?

Varigheten på denne ruten er ca. 9 minutter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *