Logg inn MinGat Eidsvoll

Eidsvoll kommune har innført en brukervennlig nettbasert plattform kalt Logg inn MinGat, som gir innbyggerne en enkel og effektiv måte å utføre administrative oppgaver og få tilgang til viktige tjenester. Enten du trenger å betale regninger, søke om offentlige tjenester eller oppdatere dine personlige opplysninger, er Logg inn MinGat det ideelle verktøyet. Denne artikkelen vil veilede deg gjennom trinnene for å starte økten, utforske plattformens funksjoner og få mest mulig ut av opplevelsen din.

Trinn 1: For å komme i gang åpner du nettleseren din og går til Eidsvoll kommunes offisielle nettside. Der finner du en lenke for å logge inn på MinGat. Klikk på knappen nedenfor for å bli omdirigert til innloggingssiden.

Trinn 2: Pålogging På påloggingssiden vil du se et skjema der du må fylle ut påloggingsinformasjonen din. Dette inkluderer ditt brukernavn og passord. Hvis du ikke har opprettet en konto ennå, kan du registrere deg ved å følge lenken for ny brukerregistrering.

Trinn 3: Utforske funksjonaliteten Når du har logget inn på MinGat, vil du oppdage et bredt spekter av funksjoner og tjenester tilgjengelig for deg. Her er noen av de viktigste funksjonene du kan utforske:

 • Personlig informasjon: Oppdater din personlige informasjon som adresse, kontaktinformasjon og eventuelle endringer i familieforhold.
 • Digitale tjenester: Utfør ulike administrative oppgaver som å søke om barnehageplass, melde flytting eller søke om byggetillatelser. Dette sparer deg for tid og innsats ved å eliminere behovet for fysisk oppmøte.
 • E-boks: Få tilgang til din elektroniske postkasse der du kan motta viktige brev og dokumenter fra Eidsvoll kommune.
 • Søknader og tjenester: Utforsk et bredt utvalg av søknader og tjenester tilgjengelig for innbyggerne. Dette kan inkludere søknader om sosiale tjenester, helsehjelp eller transportstøtte.
 • Betalinger: Foreta sikre betalinger for kommunale avgifter, skatter og gebyrer direkte gjennom plattformen. Dette gjør det enkelt å holde oversikt over dine økonomiske forpliktelser.

Trinn 4: Fordeler og ulemper Som enhver nettbasert plattform har Logg inn MinGat Eidsvoll både fordeler og ulemper. Her er noen av dem:

Fordeler:

 1. Praktisk tilgang: Du kan administrere dine kommunale tjenester og oppgaver når som helst og hvor som helst, så lenge du har tilgang til internett.
 2. Tidsbesparelse: Ved å bruke Logg inn MinGat, kan du unngå lange køer og unødvendige ventetider. Alt kan gjøres raskt og enkelt fra din egen enhet.
 3. Miljøvennlig: Ved å digitalisere kommunikasjonen og papirarbeidet, bidrar du til å redusere papirforbruket og bevare miljøet.

Ulemper:

 1. Teknisk avhengighet: Bruk av Logg inn MinGat krever en fungerende internettforbindelse og grunnleggende kunnskaper om bruk av datamaskiner eller smarttelefoner.
 2. Personvern: Det er viktig å være oppmerksom på personvernet ditt når du bruker nettbaserte tjenester. Sørg for å bruke sterke passord og beskytte dine personlige opplysninger.

Trinn 5: Glemt passord Hvis du har glemt passordet ditt, trenger du ikke å bekymre deg. På påloggingssiden finner du en lenke for å tilbakestille passordet ditt. Følg instruksjonene på skjermen for å gjenopprette tilgangen til kontoen din.

Kontakt

Ønsker du å komme i kontakt med Eidsvoll kommune for spørsmål angående kommunale tjenester? Da er det raskeste å spørre Kommune-Kari først.

Kari er vår chat-robot som er tilgjengelig hele døgnet, hver eneste dag. Du finner henne på forsiden vår, samt nederst i høyre hjørne på alle sider og menypunkter. Kari lærer noe nytt hver dag. Hvis hun ikke kan gi deg svar på spørsmålet ditt, kan du gi henne en “tommel ned”, slik at vi kan lære henne mer i fremtidig opplæring.

E-post: For vanlig e-post, bruk følgende adresse:

NB! Vennligst ikke send sensitive opplysninger per e-post. Hvis du skal sende sensitive opplysninger, må du bruke Sikker sending.

Postmottak vil registrere henvendelsen din og videreformidle den til riktig saksbehandler.

Sikker innsending: Vi oppfordrer både privatpersoner og virksomheter til å bruke denne metoden for å trygt sende dokumenter til oss. Her kan du også sende dokumenter som inneholder sensitive opplysninger. Etter at du har logget inn med din elektroniske ID, vil du bli ført videre til et kontaktskjema som er enkelt å fylle ut. Dette kontaktskjemaet er direkte koblet til vårt arkivsystem, og henvendelsen din vil derfor bli overført på en svært trygg måte.

Telefon: Innbyggertorget i Eidsvoll kommune – telefon: 66 10 70 00

Innbyggertorget vil gjerne hjelpe deg med spørsmål som Kommune-Kari ikke kan svare på. Hvis vi ikke kan svare umiddelbart, er målet vårt å finne svar på spørsmålet ditt og enten ringe deg tilbake eller sette deg i kontakt med riktig person som kan hjelpe deg.

Innbyggertorget og sentralbordet er tilgjengelig på hverdager fra 09.00 til 11.30 og mellom 12.00 og 14.30.

Booking: innbyggertorg@eidsvoll.kommune.no NB! Vennligst ikke send sensitive opplysninger per e-post.

Finn telefonnummer til ansatt: Rådhuset er åpent på hverdager fra kl. 08.00 til 15.30. Du kan ringe saksbehandlere i dette tidsrommet. Åpningstidene kan variere for virksomheter som ikke er lokalisert i rådhuset.

Annen kontaktinformasjon: Besøksadresse: Eidsvoll kommune, Rådhusgata 1, 2080 Eidsvoll

Postadresse: Post adressert til Eidsvoll kommune sendes til Dokumentsenteret/arkivtjenesten

Vanlig e-post: post@eidsvoll.kommune.no NB! Vennligst ikke send sensitive opplysninger per e-post.

Sikker sending: Sikker innsending NB! Vi oppfordrer både privatpersoner og virksomheter til å benytte denne metoden for å trygt sende dokumenter til oss.

Vanlig fysisk post: Eidsvoll kommune (skriv gjerne avdeling etter “kommune”), postboks 90, 2081 Eidsvoll

Fakturaadresse: Eidsvoll kommune ønsker faktura sendt i EHF-format til organisasjonsnummer 964 950 113. Et 5-sifret ansvarsnummer må stå alene i feltet “Deres referanse”. Du finner ansvarsnummeret for Eidsvoll kommune her.

Hvis det ikke er mulig å sende faktura i EHF-format, kan du sende faktura (med ansvarsnummer) til følgende e-postadresse: faktura@eidsvoll.kommune.no

Kontonummer: Bankkonto: 3207.32.37091 Bankkonto for innbetaling av skatt: 6345.06.02371 Bankkonto for innbetaling av inkassofaktura: 3207.32.37113 Bankkonto for innbetaling av vanlige fakturaer: 3207.32.37164

Organisasjonsnummer og kommunenummer: Organisasjonsnummer: 964 950 113 Kommunenummer: 3035

Elektronisk samhandling – kontaktinformasjon:

Vakttelefoner:

 • Legevakt: 63 96 93 00 / 116 117
 • Barnevernsvakt: 64 99 32 70
 • Krisesenter: 66 93 23 10
 • Kommunal veg, vann, avløp utenom arbeidstid: 900 71 565
 • Fylkesveger: 175
 • Viltnemnda: 915 99 450
 • Eidsvoll sankelag: 469 51 919
 • Veterinærvakt: 907 69 918
 • Strøm – Hafslund: 815 30 400

Åpningstider: Rådhusets åpningstider på hverdager: Rådhuset har følgende åpningstider. NB! Innbyggertorget og sentralbordet er betjent på hverdager fra 09.00 til 11.30 og mellom 12.00 og 14.30. Hvis du ønsker kontakt utenom disse tidspunktene, kan du bruke informasjonsskjermen i foajeen eller ringe direkte til saksbehandleren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *