Tekst og Eksempler på Dåpskort til Gratis Nedlasting

Dåpen er en betydningsfull begivenhet, og for mange er det en tradisjon å sende ut dåpskort til venner og familie. Men hva skal man skrive i kortet? Dette kan ofte være en utfordring. I denne artikkelen vil vi gi deg noen tekstforslag og eksempler på dåpskort som du kan laste ned gratis. Vi håper at dette vil gjøre det litt enklere å finne de riktige ordene til denne spesielle anledningen.

Takkekort Dåp Mal

 Merknad

Alle malene er gratis og kan redigeres i Microsoft Word, slik at du kan tilpasse dem til dine behov. Alle malene er fylt ut med de nødvendige feltene som et eksempel, men de kan endres 100 %.

Eksempler på Dåpsinvitasjon

Dåpskort Dikt Fadder

En klassisk invitasjon som passer perfekt som dåpskort for å varsle alle om datoen for dåpsdagen, med innslag av kirken og en myk rosa farge.

Bruk følgende mal på en enkel måte og rediger den etter eget ønske

Data om personalet


Navn: Dåpskort Dikt Fadder
Type: Microsoft Word
Format: Docx og PDF
Last ned: Gratis.

Hjemmelaget Dåpskort

Lag ditt eget hjemmelagde dåpskort med dette kortet eller de andre modellene du finner på denne siden, og spar penger på å kjøpe et design ved å bruke disse vakre designene og tilpasse hver del etter eget ønske.

Data om personalet


Navn: Hjemmelaget Dåpskort Mal
Type: Microsoft Word
Format: Docx og PDF
Last ned: Gratis.

Dåpsinvitasjon fra Besteforeldre

Som avslutning på dåpsinvitasjonskortene har vi en av våre favoritter for deg som liker å vise frem babyen din. Du kan nemlig ta med et bilde av babyen på invitasjonen, noe som gjør den enda mer personlig.

Det er bare å laste opp bildet til Word og justere størrelsen slik at det passer oppå standardbildet.

Data om personalet


Navn: Dåpskort fra Besteforeldre Mal Eksempel
Type: Microsoft Word
Format: Docx og PDF
Last ned: Gratis.

Hva skriver man på dåpskort

Dåpskort er en vakker måte å uttrykke din kjærlighet og dine ønsker for det lille barnet som har blitt døpt. Det er en mulighet til å dele dine innerste følelser og håp for barnets fremtid. Her er noen forslag til hva du kan skrive i et dåpskort, inkludert et eksempel på et dåpskortdikt og et dåpskort fra besteforeldre.

Kjære [barnets navn],

I dag har vi samlet oss for å feire din dåp, et første skritt på livets reise. Vi er dypt takknemlige for å kunne være en del av denne spesielle dagen, og vi ønsker deg all den kjærlighet og lykke verden har å tilby.

Måtte Guds velsignelse følge deg gjennom livet, og måtte dine dager være fylt med kjærlighet, glede, helse og eventyr. Vi ser frem til å støtte deg, se deg vokse og bli den fantastiske personen vi vet du vil bli.

Med all vår kjærlighet,

[Ditt navn]

Dåpskort Dikt

Et dikt kan være en følelsesmessig og rørende måte å uttrykke dine ønsker på. Her er et eksempel på et dikt du kan inkludere i et dåpskort:

I ditt livs ferske morgenstråle,
blir du velsignet, lille skatt.
Med Guds kjærlighet i dine seil,
vil du finne trygghet i hver en natt.

Vi ber om styrke i ditt hjerte,
og om fred i ditt sinn,
at du i glede og i smerte,
alltid finner veien din.

Eksempel 2:

Lille du, så ny i verden,
Ditt liv har akkurat begynt.
Ditt smil er som en sommersol,
Og øynene dine som stjerners glimt.

Dåpen din markerer starten,
På din livslange ferd.
Måtte veien være klar,
Med kjærlighet og læring verdt.

Vi ønsker deg all glede,
Og styrke når du trenger mest.
For i Guds store familie,
Er du nå en hedret gjest.

Eksempel 3:

Små hender, små føtter,
Et liv fullt av uskyldig søt.
Vi samles i dag for å feire deg,
Med kjærlighets hilsen og høyt løftet fløt.

Din reise har akkurat startet,
Din vei er nå helt ny.
Måtte den være fylt med kjærlighet,
Og lykke som alltid er tro mot deg.

I dag velsignes du av Gud,
Med kjærlighet og lys,
Og vi lover å passe på deg,
Gjennom dag og nattens dis.

Dåpskort fra Besteforeldre

Som besteforeldre har du en spesiell rolle i barnets liv. Du kan uttrykke din kjærlighet og ditt engasjement med en personlig melding i dåpskortet. Her er et eksempel:

Kjære [barnets navn],

I dag feirer vi din inntreden i Guds familie. Som dine besteforeldre lover vi å alltid være der for deg, å veilede deg, og å gi deg all den kjærlighet vi har å gi. Du er en velsignelse i våre liv, og vi gleder oss til å se deg vokse og utfolde deg i verden. Må Guds velsignelse alltid være over deg.

Kjærlig hilsen,
[besteforeldrenes navn]

Eksempel 2:

Kjære [barnets navn],

I dag er en spesiell dag, din dåp, en dag vi vil huske for alltid. Som dine besteforeldre er vi fulle av glede og takknemlighet. Vi lover å stå ved din side, å dele din glede og dine sorger, og å gi deg vår ubetingede kjærlighet.

Vi ser frem til å se deg vokse, å lære deg om verden, og å være en del av ditt liv. Du er vår største skatt, og vi elsker deg mer enn ord kan uttrykke.

Med all vår kjærlighet,
[besteforeldrenes navn]

Eksempel 3:

Kjære [barnets navn],

På denne vakre dåpsdagen, ønsker vi, dine besteforeldre, å uttrykke vår dypeste kjærlighet for deg. Du har brakt så mye glede og lykke inn i våre liv, og vi er beæret over å være en del av din reise.

Vi lover å være her for deg, for å støtte deg, veilede deg og elsker deg uansett hva. Du er et mirakel, en gave fra himmelen, og vi ser frem til å se deg blomstre og vokse.

Med kjærlighet,
[besteforeldrenes navn]

Dåpskort Hilsen

En hilsen i dåpskortet kan være en enkel og personlig måte å uttrykke din kjærlighet og dine ønsker på for barnet. Her er en liten introduksjon om hva en dåpskort hilsen kan inneholde:

Kjære [barnets navn],

På din spesielle dåpsdag, vil vi uttrykke vår dypeste glede og takknemlighet for å være en del av denne feiringen. Ditt lys lyser opp våre liv, og vi er glade for å se deg vokse i Guds kjærlighet.

Vi ber om at du blir velsignet med helse, glede, kjærlighet og fred hele livet. Må du alltid vite at du er elsket, og at vi vil være her for deg, nå og alltid.

Med kjærlighet,
[Ditt navn]

Dåpskort Vers

Når du ønsker å uttrykke din kjærlighet og dine beste ønsker for et barn på deres dåpsdag, kan et vakkert vers være den perfekte måten å gjøre det på. I en dåpskort vers, kan du dele et betydningsfullt sitat, en bibeltekst, eller til og med et dikt som uttrykker dine følelser og håp for barnet.

En godt valgt vers kan legge til en spesiell touch til dåpskortet ditt. Her er en liten introduksjon om hva et dåpskort vers kan inneholde:

Kjære [barnets navn],

I dag, på din spesielle dåpsdag, ønsker vi å dele et vers med deg som uttrykker våre ønsker og håp for din fremtid:

'Som en elv som strømmer,
Må livet ditt alltid være rikt.
Som en blomst som blomstrer,
Må hjertet ditt alltid være lyst.

Som solen som stiger,
Må dine dager alltid være lyse.
Som en stjerne som skinner,
Må du alltid ha mot til å kjempe.'

Vi ser frem til å se deg vokse og utfolde deg i livet, og vi vil alltid være her for å støtte deg på veien.

Med kjærlighet,
[Ditt navn]

Husk, det viktigste er å uttrykke din kjærlighet og dine beste ønsker for barnet. La hjertet ditt guide ordene du skriver på dåpskortet.

Takkekort Dåp

Lær hva skriver man i takkekort dåp med dette eksemplet, eller de andre vi skal se. Med et snev av blått, for å takke de som kommer.

Last ned med debako-knappen

Data om personalet


Navn: Takkekort Dåp Mal
Type: Microsoft Word
Format: Docx og PDF
Last ned: Gratis.

Takkekort Dåp og Fødsel 

Et takkekort til dåpsgjestene i klassisk stil med lyseblå toner og kirkesymbolikk, enkelt, men vakkert for å takke for besøket.

Du kan redigere den med Word med det navnet eller den teksten du ønsker med følgende lenke for å laste den ned.

Data om personalet


Navn: Takkekort Dåp og Fødsel  Mal
Type: Microsoft Word
Format: Docx og PDF
Last ned: Gratis.

Takkekort dåp Gratis

En mer klassisk modell og en enkel stil med lyseblått og skyer, for å ønske det nye barnet i familien velkommen til dåpen.

Last ned malen for å redigere den etter eget ønske og endre navn og tekst hvis du ønsker det.

Data om personalet


Navn: Takkekort dåp Gratis
Type: Microsoft Word
Format: Docx og PDF
Last ned: Gratis.

Hva skriver man i takkekort dåp

Dåpen er en viktig anledning hvor vi samler våre nærmeste for å feire et nytt medlem i familien. Det er en dag fylt med kjærlighet, glede og takknemlighet. Etter den spesielle dagen er det en fin gest å sende ut takkekort for å vise din takknemlighet for deres deltagelse og gaver.

Eksempler på tekst til takkekort

Her er noen eksempler på hva du kan skrive i et takkekort etter dåpen:

  1. “Tusen takk for at du deltok i dåpen til [barnets navn]. Din tilstedeværelse gjorde dagen enda mer spesiell. Vi setter stor pris på gaven og din kjærlighet til vår lille.”
  2. “Vi vil gjerne uttrykke vår dype takknemlighet for at du var med oss ​​for å feire [barnets navn] sin store dag. Din generøsitet og vennskap betyr mye for oss.”
  3. “Takk for at du var en del av denne viktige dagen i [barnets navn] sitt liv. Din støtte og vennskap er uvurderlig. Vi er heldige som har deg i våre liv.”
  4. “Din deltakelse i [barnets navn] dåp gjorde dagen enda mer meningsfull. Takk for din kjærlighet, støtte og den vakre gaven.”

Husk at det viktigste er å uttrykke din takknemlighet på en oppriktig måte. Uansett hva du skriver, vil mottakeren sette pris på din tanke og anerkjennelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *