Buss Til Svinesund Handletur: Bedre muligheter og alternativer

Det går ofte busser fra Norge til de nærmeste kjøpesentrene i Sverige, fordi en del varer er billigere der. Dette gjør at mange ønsker å handle i Sverige. I denne guiden tar vi for oss muligheter, priser og rutetider for å shoppe i Sverige og spare penger.

Det er verdt å nevne at det finnes svært lite informasjon, og ofte må du spørre lokalbefolkningen eller finne ut hvor noen av disse bussene går, ettersom de ofte ikke kjøres av noe større transportselskap. Og du finner ulike alternativer for denne typen turer, fra en enkel buss som tar deg til Sverige og tilbake samme dag, til 2-3 dagers turer med ferge og buss hvor du også skal shoppe, men hvor du reiser mer og gjør mer sightseeing. De viktigste severdighetene og kjøpesentrene er Nordby Shoppingcenter og Töcksfors Shoppingcenter.

I dette tilfellet vil vi fokusere på forbindelsen Oslo – Töcksfors, da det er her vi har funnet den mest oppdaterte og nøyaktige informasjonen. Vi har likevel litt informasjon du kan ta med i betraktningen:

Så vidt vi har kunnet undersøke, går det busser fra Grønland til Svinesund. Og også busser fra Sandefjord til Strömstad, uten bruk av ferge. Selv om vi dessverre ikke har kunnet finne informasjon om rutetider. På disse forbindelsene er bussen gratis, så det er ingen pris å betale.

Et annet alternativ er en buss til 100 kr fra Mortensrud til Svinesund, som går kl. 08.30 alle dager unntatt mandag.

Flixbus Oslo Töcksfors

Vi kommer til å se informasjonen om hva vi anser som det beste alternativet i henhold til det vi har kunnet se, ettersom mange av gratisbussene ikke har informasjon eller faste rutetider. I dette tilfellet er det forbindelsen fra Oslo til Töcksfors, hvor du skal til sentrum, og som ligger 3 minutters gange fra kjøpesenteret. Så la oss gå gjennom informasjonen.

Tidsplaner

Nedenfor kan du se rutetabellene i skrivende stund, og reisen tar 1 time og 20 minutter. Vi anbefaler imidlertid at du bruker knappen nedenfor for å sjekke rutetabellene i sanntid og eventuelle endringer. Du kan fortsatt forvente flere avganger i helgene og på fredager, da det er da bussen brukes mest til shopping i Sverige, siden det er helligdager og folk har mest tid.

Oslo – Töcksfors:

Dag i uken Tidsplaner
Mandag 08:00, 11:30, 17:30
Tirsdag 11:30
Onsdag Ingen utganger
Torsdag 11:30, 13:30, 23:20
Fredag 08:00, 11:30, 13:30, 17:30, 23:20
Lørdag 08:00, 11:30, 13:30, 17:30, 23:20
Søndag 08:00, 11:30, 13:30, 17:30, 23:20

Pris

Den nåværende prisen for denne reisen, som tar 1 time og 20 minutter, er 119 kr, men hvis du kjøper billetten dagen før, kan prisen gå opp, vanligvis til 149 kr. Det er altså et veldig billig og praktisk alternativ for innbyggerne i Oslo og omegn å dra på shopping i et kjøpesenter i Sverige, og du kan spare penger hvis du vil gjøre et stort innkjøp eller kjøpe et produkt som har en veldig høy pris.

Töcksfors (Centralen)

Addresse: 670 10 Töcksfors, Sverige

Töcksfors Shoppingcenter

Addresse: Älverudsvägen 1, 672 02 Töcksfors, Sverige

Nettsted: https://tocksforsshopping.se/

Telefon: +46702128937

Oslo Flixbus

Addresse: Schweigaards gate 12

Andre alternativer

Det finnes andre alternativer som vi har kunnet analysere, men vi har ikke funnet dem like interessante som Flixbus-alternativet. Nedenfor finner du likevel lenkene slik at du kan sjekke ut disse alternativene, enten med buss eller ferge for flere dagers reise. Men som vi nevnte innledningsvis, er den beste måten å finne ut av alternativene på å spørre folk i nærheten eller bekjente om gratisbussene som går til kjøpesentrene i Sverige. Disse bussene publiseres sjelden på noen nettside eller nettsted med avganger, rutetider eller priser.

Shoppingturer: https://fcturistbusser.no/shoppingturer/

Handletur til Strømstad: https://www.run-way.no/handletur-til-str%C3%B8mstad

Dagstur til Sverige med Color Line og Unibuss Tur: https://www.unibusstur.no/dagstur-til-sverige-med-color-line-og-unibuss-tur-2023/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *