Buss Stjørdal Trondheim Linje 311/430

Forbindelsen mellom Trondheim og Stjørdal går vanligvis med buss 311. Men i dette tilfellet finnes det også andre alternativer, som vi vil ta for oss her. Selv om vi vil fokusere på buss 311, vil vi også se informasjon om andre forbindelser mellom disse punktene, for eksempel buss 430 eller nattbuss 116. Slik kan du se alle mulige måter å reise med buss mellom disse punktene på, i tilfelle det passer bedre for deg å bruke en av disse bussene i stedet for buss 311.

Busslinje 311 kjøres av Atb, og har ca. 29 stopp på hele ruten, men stopper ofte 15-20 ganger. Reisetiden er vanligvis 45 minutter, med en variasjon på 5 minutter mer eller mindre, avhengig av stoppestedene. Men du kan anslå reisetiden mellom de to punktene på denne ruten til totalt 45 minutter. Alle holdeplassene på denne linjen ligger i sone A. Med denne introduksjonen til det grunnleggende, la oss se nærmere på ruten i mer detalj.

Tidsplaner

Du kan først se rutetabellene for buss 311, som vi har delt inn etter bussens retning. Vi starter med avgangene fra Stjørdal, og nedenfor avgangene fra Trondheim. Det eneste som er verdt å merke seg er rutetabellforskjellene fra mandag til fredag, og helgen, lørdag og søndag, som har forskjellige rutetider. Ellers skal det ikke være noe problem å forstå disse rutetabellene.

Som nevnt ovenfor er linje 311 ikke den eneste linjen som forbinder disse punktene. Etter rutetabellene for 311 har vi derfor tatt med rutetabellene for linje 411 og nattbuss 116. Vær oppmerksom på at nattbussen ikke går fra Trondheim S, men den går fra Olav Tryggvasons gate 2, som ligger 5 minutters gange fra Trondheim S. Og nattbussen går bare fra Trondheim til Stjørdal, så hvis du ønsker å reise fra Stjørdal til Trondheim om natten, vil ikke denne bussen fungere for deg.

Men det er best å sjekke rutetabellene selv nedenfor. Hvis du vil se rutetabellene for buss 430 eller 116, klikker du bare på navnet for å se all detaljert informasjon. Jeg anbefaler også at du tar en titt på merknadene nedenfor med forbindelsene til andre ruter, spesielt hvis du må bytte for å se hvilke andre buss-, tog- eller andre transportlinjer hver rutetabell og holdeplass har forbindelse til.

Stjørdal – Trondheim (311):

Du kan se hele PDF-filen ved å klikke her.

Trondheim – Stjørdal (311):

Du kan se hele PDF-filen ved å klikke her.

Linje 430 Stjørdal – Trondheim

Du kan se hele PDF-filen ved å klikke her.

Linje 430 Trondheim – Stjørdal

Du kan se hele PDF-filen ved å klikke her.

Linje 116 NATTBUSS

Du kan se hele PDF-filen ved å klikke her.

Priser

I dette tilfellet er prisene for denne ruten svært enkle, ettersom alle stoppestedene ligger innenfor samme sone, sone A. Derfor er prisen 43 kr for en enkeltbillett. I tabellen nedenfor finner du en oversikt over prisene på de ulike billettypene og hvilken type reisende som kan få rabatt på prisen.

Vi har også tatt med informasjon om sonene, selv om det i dette tilfellet er enkelt og kanskje ikke nødvendig, men det er viktig å vite hvordan sonesystemet fungerer og dermed vite hvor mye du må betale hvis du bruker en annen buss som krysser en eller flere soner. Men for denne bussen er det bare å se på tabellen nedenfor for 1 sone.

1 sone pristabell:

Tabla de Precios
Priser Voksen Barn Student Honnør Ungdom
Enkeltbillett 43 kr 22 kr 43 kr 22 kr *
24-timersbillett 129 kr 65 kr 129 kr 65 kr *
7-dagersbillett 301 kr 125 kr 301 kr 125 kr *
30-dagersbillett 920 kr 370 kr 555 kr 370 kr 555 kr
60-dagersbillett 1840 kr 736 kr 1104 kr 736 kr *
90-dagersbillett 2760 kr 1104 kr 1656 kr 1104 kr *
180-dagersbillett 4600 kr 1840 kr 2760 kr 1840 kr *

* = samme pris som for voksne

Du kan også se prisene her.

Kjøper du billett med kontanter om bord, koster det mer enn om du kjøper billett på forhånd.

I dette tilfellet har vi sone A (Trondheim) og sone A (Stjørdal) på denne ruten. Derfor betaler vi bare for én sone, ettersom vi ikke krysser inn i noen annen sone.

Nedenfor kan du se sonekartet i to forskjellige formater for å få en bedre forståelse av hvilken sone hver by som Atb dekker med sine busser, ligger i og i hvilken sone.

Du kan se kart over de ulike sonene ved å klikke her.

Stjørdal stasjon

Addresse: 7500 Stjørdal

Trondheim S

Addresse: 7010 Trondheim

Rutetider

Hvis du var nysgjerrig på ruten til denne bussen med linje 311, kan du se hele ruten nedenfor, og alle holdeplassene på hvert punkt. Avhengig av rutetabellen kan det være flere eller færre stoppesteder. Men den mest komplette ruten har 29 stoppesteder.

Kontaktinformasjon

Hvis du har problemer eller spørsmål om rute 311 og 430, lurer du kanskje på hvordan du kontakter selskapet som driver ruten. Derfor har vi lagt til denne delen der vi deler med deg alle måtene å kontakte Atb, som i dette tilfellet er den som utfører denne ruten. Så ikke nøl med å bruke følgende telefonnumre eller andre former for kontakt hvis du trenger det.

Telefon: 02820 / 177

Driftsavvik: https://atb.no/avvik/

Kontaktskjema: https://atb.no/kontaktskjema/

Chat: https://atb.no/kontakt/

Ofte stilte spørsmål: https://atb.no/ofte-stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *