Buss Skoppum Horten Linje 70

Hvis du ønsker å komme deg fra Skoppum til Horten, er det beste alternativet å bruke busslinje 70. Og det er dette vi tar for oss i denne guiden. Selv om det finnes andre måter å komme seg mellom disse punktene på, for eksempel med bil eller tog, er bussen vanligvis det beste alternativet med tanke på bekvemmelighet og pris. Og det er sannsynligvis derfor du har kommet til denne guiden. Så la oss ta for oss alt du trenger å vite før du tar bussen.

Buss 70 kjøres av VKT med Tide avd. Vestfold, og er en veldig kort rute på bare 20 minutter med 16 stopp underveis. Sammenlignet med andre alternativer som tog eller tog og buss, der reisetiden er 45 minutter, 1 time eller mer, er buss 70 det klart beste alternativet.

Tidsplaner

For å gjøre det enklere å forstå rutetabellene har vi plassert avgangene fra Skoppum først og deretter rutetabellen fra Horten for å unngå forvirring, med adressen skrevet over. Ellers er rutetabellene svært enkle og lettfattelige, med mange daglige avganger på denne bussen. Det eneste problemet eller aspektet å ta hensyn til er at det ikke er noen avganger med buss 70 på søndager. Da må du se deg om etter andre alternativer hvis du vil reise mellom disse punktene på søndager, eller vente til neste dag.

Den vanligste kombinasjonen på søndager er RE11-toget med 02-bussen, men reisetiden er ca. 55 minutter. I stedet for de 20 minuttene det tar med buss 70. Derfor er det det mest brukte alternativet mellom disse punktene. For resten kan du se de viktigste holdeplassene, og hvis du vil vite avgangstiden for en bestemt holdeplass, kan du bruke knappen nedenfor. Da kommer du til den offisielle rutetabellen for denne ruten.

Skoppum – Horten:

Du kan se detaljerte rutetider for denne busslinjen ved å klikke her.

Horten – Skoppum:

Du kan se detaljerte rutetider for denne busslinjen ved å klikke her.

Priser

Siden det er en kort reise på bare 20 minutter, og du ikke krysser noen soner underveis, trenger du bare å betale for én sonebillett. Enkeltbilletten koster 45 kr, eller 37 kr hvis du betaler med Reisepenger eller Mobilbillett. Så når du har mulighet til det, kan du bruke disse appene til å kjøpe billett og spare noen ekstra kroner. I tillegg viser tabellen nedenfor prisen på andre billettalternativer, for eksempel 7-dagers, 30-dagers eller til og med 180-dagers pass, som er mye billigere enn å kjøpe billett hver gang.

Du kan også få rabatt hvis du er student, reiser med barn eller er honnør. Du får altså alle mulige priser for denne bussforbindelsen. Og uansett hvilken holdeplass du går av eller på, betaler du alltid det samme, siden hele ruten er innenfor samme område.

Hvis du er i tvil om sonene og ønsker å se på ruten hvor mange soner du krysser, kan du se kartet over soner i bildet nedenfor. Du kan se hvordan sonene er delt inn i dette området.

Sonekart

Du kan se kartet over soner og mer informasjon ved å klikke her.

Du kan se kartet over de ulike linjene og forbindelsene nedenfor for å finne ut mer om stoppestedene og ulike aspekter ved denne ruten og ruter i nærheten av dette området.

Skoppum stasjon

Addresse: 3185 Skoppum

Horten rutebilstasjon

Addresse: 3187 Horten

Rutetider

Hvis du er i tvil om ruten, kan du på kartet nedenfor se hele ruten i løpet av de 16 stoppene linje 70 gjør.

Kontaktinformasjon

Hvis du fortsatt er i tvil etter å ha lest denne veiledningen, trenger du ikke å bekymre deg. Vi har en løsning for deg for å avklare eventuelle spørsmål du måtte ha om denne bussen, og det er å kontakte selskapet som tilbyr denne tjenesten. Av denne grunn har vi samlet de forskjellige måtene å kontakte dem på, slik at du ikke har noen unnskyldning for ikke å få svar på dine spørsmål eller problemer. Så sett i gang og bruk informasjonen nedenfor.

Telefon: 33 30 01 00

Kontaktskjema: https://www.vkt.no/kundeservice/kontakt-oss/

For mer informasjon: https://www.vkt.no/kundeservice/

Facebook: https://www.facebook.com/vestfoldkollektivtrafikk/

VKT Reise: Apple (iOS) / Android

VKT Mobilbillett: Apple (iOS) / Android

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *