Buss Førde Florø Linje 250

I denne artikkelen tar vi for oss all informasjon du trenger å vite før du går om bord på buss 250 mellom Førde og Florø. Vi tar for oss viktig informasjon som rutetabeller, og annen informasjon som ofte kan være vanskelig å finne, for eksempel prisene på denne bussen, eller hvor du må reise fra for å komme deg på bussen. Alt dette og mye mer finner du nedenfor.

Busslinje 250 mellom Førde og Florø har 56 holdeplasser hvor du kan stige på for å benytte denne forbindelsen. Busslinjen drives av Firda Billag AS, men relevant ruteinformasjon finner du på skyss. Reisetiden for hele ruten er vanligvis rundt 1 time og 20 minutter. Med færre stopp kan reisetiden reduseres til 1 time og 8 minutter. Vi anbefaler imidlertid at du planlegger på forhånd og beregner den lengre tiden. På denne måten kan du grovt anslå tiden mellom de andre stoppene langs ruten.

Tidsplaner

Du kan se rutetabellen i sammendrag nedenfor, da det ville bli veldig langt og upraktisk å legge inn rutetabellen for alle stoppestedene. Derfor kan du se ruten på de viktigste holdeplassene, og ganske enkelt beregne ankomsttiden til din holdeplass hvis den ikke er med i rutetabellen. Vi har også delt opp rutetabellene etter retning, og starter først med rutetabellene fra Førde og deretter med rutetabellene fra Florø.

Ellers er det ikke noe stort mysterium å forstå rutetabellen. Men hvis du har spørsmål, kan du også bruke den offisielle ruteplanleggeren, som du finner på knappen under rutetabellene. Du vil se at det er avganger fra kl. 05:30 til 23:00 om kvelden. Det er altså nesten ingen timer uten avganger utover de tidlige morgentimene. Ta også hensyn til forskjellen i rutetider i løpet av uken, og på lørdag og søndag, når det er færre avganger. Når det gjelder Førde, må du være oppmerksom på at avgangen som oftest går fra Førde rutebilstasjon, og i noen rutetabeller starter ruten ved Førde sentralsjukehus.

Førde – Florø:

Du kan se hele PDF-filen ved å klikke her.

Florø – Førde:

Du kan se hele PDF-filen ved å klikke her.

Priser

Prisen på denne ruten er 40 kr for en voksenbillett. Siden alle holdeplassene ligger i sone 1, betaler du det samme hvis du bare stopper én gang, som hvis du reiser fra begynnelsen til slutten av ruten.

Hvis du vil se prisene mer detaljert i hvert enkelt tilfelle, enten du vil kjøpe periodebillett, har studentrabatt eller et annet tilfelle der du har tilgang til rabatter, kan du se alt i detalj i tabellen nedenfor. Vi har også lagt til et kart over sonene i tilfelle du er i tvil om hvordan sonene fungerer med skibussen.

Tabla de Precios
Priser Voksen Barn Student Honnør Ungdom
Enkeltbillett 40 kr 20 kr 24 kr 20 kr *
24-timersbillett 105 kr 50 kr 60 kr 50 kr *
7-dagersbillett 235 kr 120 kr 140 kr 120 kr *
30-dagersbillett 755 kr 380 kr 455 kr 380 kr 380 kr
180-dagersbillett 3775 kr 1890 kr 2265 kr 1890 kr *

kart over Skyss-områder:

Mer informasjon om sonene finner du her.

Førde Sentralsjukehus

Addresse: 6812 Førde

Førde rutebilstasjon

Addresse: 6800 Førde

Florø Terminal

Addresse: 6905 Florø

Rutetider

Hvis du ønsker å se rutene som bussen kjører, og å kunne se alle stoppestedene den har, kan du se det i følgende bilde. For å se hele ruten på et kart.

Kontaktinformasjon

Hvis du fortsatt har problemer eller er i tvil om denne bussforbindelsen 250, har vi samlet informasjonen til selskapet som har ansvaret for denne ruten. I dette tilfellet er selskapet Firda Billag, i samarbeid med skyss, så du kan finne informasjon om begge selskapene. Selv om det er Firda Billag som driver Firda Billag-ruten, er det skyss som leverer informasjon og rutetider på sin nettside. Derfor kan de også hjelpe deg med eventuelle spørsmål du måtte ha om ruten.

Telefon: 577 25 000

Ruteopplysning Skyss. Telefon: 55 55 90 90

Skyss kundeservice: 55 55 90 70

E-post: post@firda-billag.no

Kontaktskjema: https://www.firda-billag.no/kontakt/

Kontaktskjema Skyss: https://www.skyss.no/hjelp-og-kontakt/kontakt-oss/kontaktskjema/

Postadresse: Firda Billag AS, Postboks 204, 6802 Førde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *