Buss Alta Hammerfest Linje 61

Hvis du ønsker å reise fra Alta til Hammerfest eller omvendt, er det beste alternativet å bruke buss 61. Og all informasjon om denne ruten og denne bussen finner du i denne guiden. Vi tar for oss den mest relevante informasjonen, som rutetider, priser, ting du bør tenke på og mye mer.

Bussrute 61 kjøres av Boreal med snelandia, og har en reisetid på 2 timer og 30-40 minutter. Det er det raskeste alternativet mellom disse punktene, ved siden av hurtigbåten Alta Hammerfest, som har en enda kortere reisetid på rundt 2 timer og 20 minutter. Den eneste ulempen er at den er litt dyrere enn buss 61. De andre busskombinasjonene tar mye lenger tid, 3 timer og 40 minutter, fordi du må bytte buss og det ikke er direkte ruter.

Derfor anbefaler vi at du så ofte som mulig bruker buss 61. Det eneste problemet er at den ikke går så ofte, som vi vil se i rutetabellene nedenfor. Denne bussen har 53 holdeplasser langs ruten.

Tidsplaner

Nedenfor kan du se rutetabellene for busslinje 61. Vi har laget følgende tabeller som starter med avgangene fra Alta, og deretter avgangene fra Hammerfest. Siden den vanligvis brukes til å gå mellom disse punktene, har vi ikke angitt tidspunktene for alle stoppestedene. For dette kan du bruke knappen nedenfor hvis du vil vite avgangen fra en bestemt holdeplass på denne busslinjen.

Som du ser, er det færre avganger i helgene, og selv på lørdager går det ingen busser fra Alta i det hele tatt. Hvis du skal reise på lørdag, anbefaler vi derfor at du bruker hurtigbåten til Alta Hammerfest, hvor du finner rutetabellene ved å klikke her. Ellers er rutetabellene veldig enkle og ukompliserte. Vær oppmerksom på at de kan endres, så sjekk alltid lenken på knappen for avgangen til den 61-bussen du ønsker å bruke.

Alta – Hammerfest:

Stopp Mandag til fredag Lørdag Søndag
Alta sentrum 17:00 / 22:50 18:10 / 22:50
Hammerfest bussterminal 19:30 / 01:20 20:40 / 01:20
Hammerfest sykehus 19:40 / 01:30 20:50 / 01:30

Hammerfest - Alta:

Stopp Mandag til fredag Lørdag Søndag
Hammerfest sykehus 03:40 / 11:00 03:40 13:40
Hammerfest bussterminal 03:55 / 11:20 03:55 14:00
Alta sentrum 06:17 / 13:40 06:17 16:20

Disse tabellene er laget basert på de rutetabellene vi har kunnet se. For å sjekke og verifisere informasjonen kan du bruke ruteplanleggeren som du finner under knappen. Du kan også se rutetabeller for alle holdeplasser på denne busslinje 61.

Priser

Nedenfor ser du prisene for reisen mellom Alta og Hammerfest. Hvor en enkeltbillett koster 278 kr. Hvis vi derimot ønsker å benytte hurtigbåten mellom Hammerfest og Alta, er prisen 414 kr. Du kan se prisene på hurtigbåten Hammerfest Alta for å sammenligne med bussen ved å klikke her på denne lenken.

Det er altså mye billigere å bruke denne bussen, og vi anbefaler at du bare bruker hurtigbåten hvis det ikke er tidspunkter hvor du kan ta buss 61 mellom disse punktene. For å se de ulike billettprisene og rabattene for studenter, barn og eldre, se tabellen nedenfor. Prisene gjelder for 4 soner.

Pristabell Alta Hammerfest (4 soner):

Hvis du er i tvil om sonene, kan du alltid konsultere kartet nedenfor for å se hvilke soner du kommer til å krysse på reisen. Det avhenger av hvilke soner du krysser, når du må betale for reisen. Du kan også bruke knappen for å kjøpe billett og se prisene for andre soner, i tilfelle du skal på en kortere reise og vil vite prisen på en 3-, 2- eller 1-sonebillett.

Sonekart

Du kan se kartet over soner og mer informasjon ved å klikke her.

Alta sentrum

Addresse: 9510 Alta

Hammerfest bussterminal

Addresse: 9600 Hammerfest

Rutetider

Hvis du er i tvil om hvilken rute bussen kjører, og hvor den passerer, kan du se hele ruten den kjører på kartet nedenfor. Dette vil oppklare eventuelle tvilstilfeller.

Kontaktinformasjon

Hvis du fortsatt er i tvil om denne busslinjen, kan du fortsatt løse det. Ved hjelp av kontaktinformasjonen nedenfor kan du snakke med de ansvarlige for denne busslinjen og få svar på eventuelle spørsmål du måtte ha. I tillegg til de mer klassiske kontaktmåtene, vil vi se andre måter som også kan være nyttige for å få et raskt svar på dine spørsmål. Så dra nytte av denne informasjonen og bruk disse kontaktformene hvis du trenger det.

Telefon: 177 (Ruteopplysning – ekstrakostnader påløper)

Telefon: 75 77 18 88 (Flexxbestilling og annen kunderservice)

E-postpost@snelandia.no (De har åpningstid på hverdager fra 08:00 – 21:00 og i helgene fra 10:00 – 16:00.)

For mer informasjon: https://snelandia.no/kundeservice/kundeservice

Facebook: https://www.facebook.com/snelandia/

Snelandia Reise App: https://apps.apple.com/no/app/reiseplanlegger-177-finnmark/id561390199 (iOS) / https://play.google.com/store/apps/details?id=no.bouvet.routeplanner.finnmark&hl=no (Android)

Snelandia Mobillett App: https://apps.apple.com/no/app/snelandia-mobillett/id779502564?l=nb (iOS) / https://play.google.com/store/apps/details?id=no.wtw.mobillett.ffk&hl=no (Android)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *