Blackboard NTNU

Blackboard NTNU er en flott plattform der studenter og ansatte på universitetsnivå kan gå inn og finne informasjon av interesse, kurs å ta, blant mye annet. Denne plattformen ble opprettet for å hjelpe alle universitetsmiljøer til å fortsette å vokse og tilegne seg mye mer kunnskap og at de på denne måten kan være bedre forberedt for fremtiden, innenfor Blackborad kan du også få hjelp om de trenger det, denne nettsiden er veldig sikker og privat, så informasjonen som legges inn i den vil alltid være trygg uten å komme i feil hender.

De store fordelene som tilbys av denne typen plattformer for brukeren er muligheten til å lære mye mer og komplettere kursene som tilbys der med karrieren du studerer, eller i tilfelle du er ansatt, er det å fortsette å lære siden du er ikke Du vet når de kan trenge denne forberedelsen, og jo bedre du er forberedt, jo større er muligheten for å kunne få en bedre posisjon eller å utnytte muligheten til å fortsette å forbedre deg i den grenen du har valgt.

Så det er best at du velger det emnet eller studiegrenen du ønsker å satse på for å gjennomføre graden og emnene slik at du kan være forberedt på fremtiden.

Hvordan gå inn på Blackboard NTNU?

Det første du må vite før du går inn på denne typen plattform er at for å registrere deg må du studere ved et av universitetene som nevnte plattform har på listen, siden de for å komme inn vil be om din institusjonelle e-post og den e-posten er kun levert av universitetet individuelt til hver student, ellers vil du ikke kunne gå inn på noen måte siden denne typen plattform er privat.

Dette for å garantere kvaliteten på informasjonen og emnene som undervises siden det å ha færre studenter øker kvaliteten på undervisningen siden læreren kan fokusere individuelt på hver deltakende elev.

Etter å ha fått all nødvendig informasjon, trenger du bare å gå inn på plattformen, se etter “Min profil”-seksjonen og når du går inn, skriv inn informasjonen som blir bedt om, du kan gjøre det bare ved å skrive e-post og passord eller det er også muligheten til å koble til e-postøkten som allerede har vært åpen i nettleseren, på denne måten kan du gå inn automatisk, denne måten er mye enklere og noen ganger raskere å komme inn på Blackboard NTNU.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *