Helfo | Kontakt telefonnummer og kundeservice

Helfo er en helseforsikringstjeneste som gir deg trygghet og kontroll i helserelaterte situasjoner. De er opptatt av å gi deg helsehjelp raskt og effektivt, for å sikre at du får den nødvendige helsehjelpen når du trenger det. De tilbyr et stort utvalg av tjenester som kan hjelpe deg med å få dekket ulike typer helsekostnader, som for eksempel legesøk, tannlegetjenester, sykehusopphold og mer.

Helfo hjelper deg også med å finne egnede helsetilbud som passer dine behov og budsjett. De gir også informasjon og veiledning om hvordan du kan finne riktig helsetjeneste og hvordan du kan få dekket dine helsekostnader. Helfo er der for å sikre at du får den beste helsehjelpen til riktig pris. Hvis du leter etter hvordan du kan kontakte dem, har du kommet til rett sted. Vi skal dekke alle måter å kontakte Helfo på i denne veiledningen.

Helfo Telefon

Du kan kontakte Helpo via følgende numre, avhengig av hva du trenger. Du kan bruke forskjellige telefonnumre i forskjellige situasjoner. Husk å ringe riktig nummer for å motta kundeservicen du leter etter.

Husk også åpningstidene som fungerer senere for ikke å ringe på tidspunkter hvor kundeservice ikke er tilgjengelig.

Telefontid: 08.00–15.30 på alle telefontjenester.

TjenesteTelefonnummer
Veiledning helsenorge.no (Helfo for privatpersoner)23 32 70 00
Veiledning for helseaktører23 32 70 40
Pressevakt (kun for media)934 38 880
Sentralbord for administrative tjenester960 96 622
Tipstelefon om økonomiske misligheter23 32 70 40
Telefaks (EHIC/Europeisk helsetrygdekort)33 51 22 89

Andre kontaktmidler Helfo

Hvis du har problemer når du ringer, vil vi se hvilke andre alternativer for å kontakte Helpo som finnes. I tillegg til å kommentere aspektene du bør gjøre gjennom andre sider, som Helfo antyder på sin egen nettside. Så la oss komme til det.

E-post

Nedenfor finner du e-posten du kan kontakte Helfo med. Enten for aspekter som fakturering eller spørsmål du måtte ha om tjenesten deres. Angi riktig emne for å sende e-posten til riktig avdeling.

E-post: post@helfo.no

Kontakt skjema

Som vi har kommentert, er det forskjellige aspekter som du bør bruke en annen nettside i tilfelle du er en person. I dette tilfellet, for å fylle ut kontaktskjemaet, endre avtale eller mer informasjon som privatperson, må du bruke følgende side. Her, nederst kan du se skjemaet du skal fylle ut for å få svar på dine spørsmål.

Kontakt skjema: https://www.helsenorge.no/kontakt/

Nettside

Til slutt, hvis du fortsatt er i tvil, er det best å gå til deres kontakt- og vanlige spørsmål-side for å se all informasjon om dette selskapet. For å gjøre dette, gir vi deg lenken til siden din nedenfor.

Nettside: https://www.helfo.no/om-helfo/kontakt-med-helfo

Ethvert aspekt angående fakturering finner du på følgende lenke. I tilfelle hvordan sende fakturaen digitalt og mye mer.

Adresse for elektronisk faktura: https://dfo.no/kundesider/fakturahandtering/send-faktura-til-en-kunde-av-dfo#anchorTOC_Sende_elektronisk_faktura_(EHF)_1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *